Buick представив концептуальний мінівен OMPV
Buick представив концептуальний мінівен OMPV

Buick представив концептуальний мінівен OMPV

Американська компанія Buick відзначила випуск 2-мільйонного екземпляра свого популярного в Китаї мінівена GL8. У рамках урочистого заходу виробник представив перспективний мінівен майбутнього.

Buick представив концептуальний мінівен OMPV - Фото 1

Компанія Buick відзначила випуск 2-мільйонного екземпляра свого популярного в Китаї мінівена GL8

Мінівени дуже популярні на ринку Піднебесної, а одним з бестселерів є сімейство Buick GL8, представлене в декількох варіантах виконання. На спеціальному заході, присвяченому випуску 2-мільйонного екземпляра мінівена, компанія представила концептуальну модель OMPV – Organic Mobile Private Villa. Новинка демонструє перспективи розвитку преміальних мінівенів марки.

Концепт Buick Organic Mobile Private Villa

Buick представив концептуальний мінівен OMPV - Фото 2

За словами творців, OMPV здатний враховувати різні потреби користувачів, змінюючи планування, освітлення, комфорт та багато іншого. Кабіну можна трансформувати у вітальню для відпочинку та розваг, дитячу ігрову кімнату, мобільну кімнату для нарад або особистий простір для керівників. Для цього автомобіль оснащений інформаційно-розважальною системою з технологією зв’язку 5G та доступом до різних віртуальних сервісів. Крім того, судячи з наявності лідара, мінівен OMPV має численні системи ADAS, включаючи функцію автономного керування.

Buick представив концептуальний мінівен OMPV - Фото 3

Концепт Buick Organic Mobile Private Villa

У компанії не уточнили технічних деталей, але можна припустити, що концепт використовує електричну платформу Ultium від представленого торік електрокросу Electra E5. Нагадаємо, що стандартний варіант оснащений літій-іонною батареєю місткістю 68 кВт-год і дозволяє подолати без зупинки відстань до 545 км у змішаному циклі їзди CLTC. За умови використання батареї на 79,7 кВт-год запас ходу збільшиться до 620 км. Обидва варіанти підтримують функцію швидкого заряджання.

Buick представив концептуальний мінівен OMPV - Фото 4

Мінівен Buick GL8 випускається в Китаї з 1999 року і за цей час пережив 6 поколінь

Також під час церемонії представники компанії подарували Buick GL8 PHEV китайському плавцю та олімпійському чемпіону Сунь Яну.

Джерело матеріала
loader
loader