Обстріли Херсонщини: одна людина загинула, троє поранені
Обстріли Херсонщини: одна людина загинула, троє поранені

Обстріли Херсонщини: одна людина загинула, троє поранені


У Бериславі війська РФ атакували людей, які перебували на вулиці. Загинув 60-річний місцевий мешканець.


Російські військові завдали ударів по населеним пункам Херсонщини. Внаслідок ворожих атак одна людина загинула, троє постраждали. Про це пресслужба ОВА у вівторок, 24 вересня.

Так, в Антонівці через удар російського БпЛА постраждав 67-річний місцевий мешканець. Чоловік отримав вибухову травму, множинні опіки рук, ніг, спини, грудної клітини та дихальних шляхів. Його доставили до лікарні.

 
Росіяни також атакували житловий будинок у Херсоні. Через “приліт” снаряду в оселю постраждала 66-річна жінка. Попередньо, вона дістала вибухову травму. Потерпілу шпиталізували. 
 
Під ударом російського БпЛА опинився Берислав. Війська РФ атакували людей, які перебували на вулиці,  голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.
 
“На жаль, травми, несумісні з життям, дістав 60-річний місцевий житель… У 70-річної жінки – вибухова травма та уламкове поранення руки. Швидка доставила потерпілу до лікарні”, – написав вын.

Нагадаємо, 23 вересня росіяни атакували автомобіль швидкої допомоги з безпілотника, постраждали фельдшер і водій. 22 вересня внаслідок обстрілу Херсонщини постраждали п’ятеро осіб.



Теги за темою
Обстріл загиблі Жертви
Джерело матеріала
loader
loader