Redmi Note 14 Pro+ отримає топову батарею ємністю 6200 мАг: такої поки немає навіть у флагманів
Redmi Note 14 Pro+ отримає топову батарею ємністю 6200 мАг: такої поки немає навіть у флагманів

Redmi Note 14 Pro+ отримає топову батарею ємністю 6200 мАг: такої поки немає навіть у флагманів

Xiaomi створила найпотужнішу батарею у своїй історії. Це перший раз, коли новітнє флагманське акумуляторне рішення було випущено в середньому класі.

Компанія Xiaomi (КНР) вперше показала найпотужнішу батарею з усіх раніше створених. Її отримає Redmi Note 14 Pro+. Про це повідомляє My Drivers.

24 вересня компанія Redmi Mobile оголосила, що Redmi Note 14 Pro+ буде оснащений найпотужнішою батареєю Xiaomi власної розробки.

Ван Тен, заступник генерального директора відділу маркетингу Xiaomi China і генеральний менеджер бренду Redmi, розповів, що новий телефон оснащений кремнієво-вуглецевою батареєю ємністю 6200 мАг.

Вона вирізняється не тільки великою ємністю, а й кількома ключовими показниками, як-от щільність енергії, продуктивність за низьких температур і термін служби батареї. Усі вони досягли флагманського лідируючого рівня.

Акумулятор Xiaomi Jinshajiang, оснащений Note 14 Pro+, має щільність енергії 814 Втч/л, що встановлює новий рекорд для Xiaomi. Він використовує спеціальний підсилювач напруги 2,8 В для досягнення наднизькотемпературного терміну служби батареї і має тривалий термін служби — чотири роки.

Смартфон Xiaomi Mi 14 Ultra раніше дебютував з батареєю Xiaomi Jinshajiang. У той час щільність енергії батареї становила 779 Втч/л. У Note 14 Pro+ щільність енергії була збільшена до 814 Втч/л, а в поєднанні з великою батареєю ємністю 6200 мАг це продовжить термін служби батареї.

Що стосується базової конфігурації, серія Redmi Note 14 використовує повноекранний режим 1,5K, версія Pro оснащена Snapdragon 7s Gen3, а версія Pro+ оснащена процесором MediaTek Dimensity 7350.

Раніше ми писали про те, як смартфон iPhone 16 Pro "розібрали на запчастини": у нього всередині дивний акумулятор. Розбирання iPhone 16 Pro показало, що деякі деталі сильно відрізняються від попередніх версій, наприклад, пристрій має більший блок камер.

Теги за темою
Xiaomi
Джерело матеріала
loader
loader