Медики витягли зі шлунка пацієнта шість гайкових ключів
Медики витягли зі шлунка пацієнта шість гайкових ключів

Медики витягли зі шлунка пацієнта шість гайкових ключів

В Черкасах медикам трапився досить незвичний пацієнт. Чоловік потрапив у лікарню із сильними болями  у шлунку та стравоході. Коли лікарі з'ясували причину, м'яко кажучи, були шоковані - в його шлунку виявили шість гайкових ключів. Про це повідомили на Facebook-сторінці відділення торакальної хірургії.

- Пацієнт К. госпіталізований у стаціонар із флегмоною шиї (гнійним запаленням м’яких тканин), розривом стравоходу на рівні горлянки та середньої третини, тотальним медіастинітом (запаленням середостіння), емпіємою плеври з правого боку (скупченням гною), сторонніми тілами та опущенням шлунку, - йдеться в повідомленні.

Медики зробили пацієнтові рентген і виявили у його шлунку шість гайкових ключів. Як вони туди потрапили, наразі невідомо. Лікарі відділення прооперували чоловіка та вже через три тижні після втручання його виписали із лікарні.

Ключі, які витягли зі шлунку пацієнта. Фото: facebook.com/profile.php?id=100084746920300

  • У березні лікарі Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру дістали зі шлунка 7-річної дівчинки з міста Миколаїв, що на Львівщині, два магніти. Дитина їх проковтнула і сама зізналася мамі.
  • У лютому у Києві лікарі "Охматдиту" врятували дитину, яка проковтнула 20 магнітів. Батьки звернулися до лікарні через біль у животі у дитини.
Джерело матеріала
loader