«Бейбі ньюз»: в Україні по радіо повідомлятимуть про кількість новонароджених немовлят протягом доби
«Бейбі ньюз»: в Україні по радіо повідомлятимуть про кількість новонароджених немовлят протягом доби

«Бейбі ньюз»: в Україні по радіо повідомлятимуть про кількість новонароджених немовлят протягом доби

До проєкту Міністерства юстиції України долучилися «Авторадіо Україна», «Радіо П'ятниця», «Прямий FM» та радіо NRJ Ukraine.

З 24 вересня в Україні стартував новий інформаційний проєкт Міністерства юстиції України під назвою «Бейбі ньюз», у межах якого низка радіостанцій країни повідомлятиме про кількість новонароджених протягом доби. Про це повідомила пресслужба Мін'юсту.

До проєкту долучилися «Авторадіо Україна», «Радіо П'ятниця», «Прямий FM» та радіо NRJ Ukraine. 

«Ми впевнені у тому, що проєкт стане символом радості та надії для мільйонів українців, адже народження кожної дитини — це свідчення того, що, попри всі труднощі, життя продовжується. Проєкт покликаний підкреслити важливість державних послуг у реєстрації новонароджених, а також забезпечити доступ до актуальної інформації», — зазначив директор Департаменту державної реєстрації Міністерства юстиції України В'ячеслав Хардіков.

Так, за інформацією начальника Управління у сфері державної реєстрації актів цивільного стану та проставлення апостиля Ірини Дубиківської, протягом 8 місяців 2024 року в Україні народилиися 122 670 немовлят, з яких 60 077 дівчаток і 62 593 хлопчиків.

Фото: Pexels

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
Діти Мін'юст
Джерело матеріала
loader
loader