Під час масованого авіаудару по Харкову Росія влучила по хлібозаводу
Під час масованого авіаудару по Харкову Росія влучила по хлібозаводу

Під час масованого авіаудару по Харкову Росія влучила по хлібозаводу

Під час масованого авіаудару по Харкову Росія влучила по хлібопекарському підприємству — одна людина загинула, вісім постраждали. Про це повідомили голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов та Харківська обласна прокуратура.

- Ворог також завдав удару по цивільному хлібопекарському підприємству в Харкові. Одна людина загинула. Вісім постраждали. Обстріл здійснено авіабомбою ФАБ-500. Дані оновлюються, — написав Синєгубов у своєму телеграм-каналі.

У прокуратурі розповіли, що влучання авіабомби по цеху хлібозаводу зафіксували у Немишлянському районі. Загинула жінка — співробітниця підприємства. Вісім постраждалих також працюють на хлібозаводі.

  • Близько 15:15 у вівторок, 24 вересня, Росія завдала по Харкову шість ударів керованими авіабомбами (КАБами) з трьох літаків СУ-34 з Бєлгородської області. Унаслідок атаки загинуло троє людей, 31 особа постраждала. Під час обстрілу авіабомба ФАБ-500 влучила в дев'ятиповерхівку Київському районі. Також під час атаки пошкоджено стадіон. “Прильоти” зафіксували у Шевченківському, Київському, Салтівському і Немишлянському районах міста. 
  • Будинок у Харкові, в який влучила авіабомба, росіяни вже обстрілювали на початку війни.
Теги за темою
російська агресія Харків
Джерело матеріала
loader