88-річна відеоблогерка припиняє знімати ігрові відео
88-річна відеоблогерка припиняє знімати ігрові відео

88-річна відеоблогерка припиняє знімати ігрові відео

Відеоблогерка заявила про втому від геймінгу.

88-річна американка, відеоблогерка Ширлі Каррі, відома як бабуся Скайрім (Skyrim Grandma) оприлюднила 13-хвилинне звернення «Більше ніяких ігрових відео», в якому повідомила, що припинить їх створювати після дев’ятирічного періоду ведення відеоблога. Про це повідомив PCGamer.

Своє рішення геймерка пояснила віком, втомою, а також тим, що процес створення ігрових відео їй набрид.

«Я робила це просто для розваги, а це вже не весело. Я втомилася від цього, і мені це набридло до смерті. Тому я приймаю рішення зараз, повністю, остаточно. Я більше не збираюся знімати ігрові відео», — сказала блогерка.

Вона поскаржилася на непродуктивний стан та неохоту продовжувати займатися відеогеймінгом.

«Здається, я проводжу більшу частину свого часу, сидячи тут, за цим комп’ютером, і останнім часом — мабуть, протягом останнього місяця — я заходжу сюди, дивлюся на свій комп’ютер і думаю: "Мені сьогодні потрібно зробити відео", — сказала вона. — А потім я просто киваю головою і кажу: "Я не хочу, у мене немає бажання ", — і виходжу назад».

Засмученим шанувальникам вона порадила користуватися її бібліотекою ігрових відео, створених за роки проєкту.

Каррі додала, що хоч завершила з іграми, «продовжуватиме час від часу робити відеоблоги», а також час від часу заглядатиме на канал, щоб поділитися книгами, які вона читає. Проте наразі має намір зайнятися пошиттям клаптикової ковдри.

  • Читайте також: Гравці Civilization VII зможуть комбінувати історичних лідерів та нації

Додамо, Ширлі Каррі захопилась геймінгом у 1996 році. Її першою грою стратегія Civilization II. З 2011 році вона почала відстежувати тематичний контент на «Ютубі», а в 2015-му почала викладати власні відео про пригоди в іграх The Elder Scrolls («Стародавні Сувої»).

Фото: відеоблогерка Ширлі Каррі / скриншот з Ютуба

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader