Американський підліток встановив рекорди за найбільші руки і стопи у світі
Американський підліток встановив рекорди за найбільші руки і стопи у світі

Американський підліток встановив рекорди за найбільші руки і стопи у світі

16-річний Ерік Кілберн із США увійшов до Книги рекордів Гіннеса, ставши володарем найбільших рук і стоп серед підлітків, що спричинило йому труднощі.

16-річний американець Ерік Кілберн увійшов до Книги рекордів Гіннеса, встановивши два нових рекорди за найбільші руки та стопи серед підлітків.

За Guinness World Records, розмір його кінцівок значно перевищує середньостатистичні показники дорослих. Ерік носить взуття американського 23-го розміру, а його стопи мають довжину 34,3 см, що в кілька разів більше, ніж у звичайних дорослих чоловіків. Розмір долоні хлопця також вражає – 23,2 см.

Хлопець згадує, що почав помічати свої особливості ще у дитячому садку, коли був значно більшим за своїх однолітків. Проблеми з купівлею взуття виникли вже у п’ятому класі, а носіння стандартних черевиків стало майже неможливим. Довелося носити крокси протягом двох років, що негативно вплинуло на його здоров’я.

Ситуація змінилася, коли бренди Puma та Under Armour виготовили для Еріка спеціальне взуття за його унікальними мірками. Зараз хлопець активно займається спортом, зокрема футболом і баскетболом, та планує приєднатися до ініціативи The Big Shoe Network, яку створила його мати, щоб допомагати людям з пошуком одягу та взуття великих розмірів.

Американський підліток встановив рекорди за найбільші руки і стопи у світі - Фото 1

 guinnessworldrecords.com

Раніше повідомлялося, що 23-річний журналіст з Кумасі, Гана, Абдул Хакім Аваль встановив світовий рекорд з найдовшого обіймання дерева.



Джерело матеріала
loader