Додаток Shazam тепер підтримує тактильні відчуття музики в iOS 18
Додаток Shazam тепер підтримує тактильні відчуття музики в iOS 18

Додаток Shazam тепер підтримує тактильні відчуття музики в iOS 18

Компанія Apple, яка володіє Shazam, випустила оновлену версію додатку, яка підтримує нову функцію Music Haptics в iOS 18.

З увімкненою функцією, Taptic Engine iPhone буде відтворювати тактильні сигнали та вібрації, щоб синхронізуватися з аудіо пісні, що грає в Apple Music, Apple Music Classical та тепер у Shazam, за умови, що пристрій підключений до Wi-Fi або стільникової мережі.

Функція Music Haptics підтримується на серії iPhone 12 та новіших моделях, за винятком iPhone SE третього покоління, на iOS 18 та новіших версіях. Функцію можна увімкнути в додатку Налаштування в розділі Спеціальні можливості ➝ Music Haptics.

Apple придбала Shazam у 2018 році і поступово інтегрує додаток з ‌Apple Music‌, пропонуючи пробні періоди для стримінгового сервісу через додаток та можливість синхронізації Shazam безпосередньо з ‌Apple Music‌. Зверніть увагу, що функція Music Haptics не працює у Shazam для пісень, пов'язаних через Spotify.

Shazam можна завантажити з App Store безкоштовно. Навіть якщо ви не маєте встановленого Shazam на вашому iPhone, iOS 18 підтримує функцію Розпізнавання музики, яка є опціональною кнопкою, яку можна додати до Центру керування.

Джерело матеріала
loader