Горянський припустив, чому його не беруть на головні ролі у кіно
Горянський припустив, чому його не беруть на головні ролі у кіно

Горянський припустив, чому його не беруть на головні ролі у кіно

Український актор Володимир Горянський зізнався, чому останніми роками мало знімається у кіно та майже не отримує головних ролей. В інтерв'ю Коротко про Володимир заявив, що вважає себе різноплановим актором і це можуть підтвердити його ролі у театральних постановках та аншлаги на виставах. Горянському прикро бачити, що сьогодні на телеекрані та в театрах немає спадкоємності поколінь.

– Не знаю. Не знаю, кому це пояснювати, кому про це казати. От кажуть - прекрасний. Так дайте ж ролі! Дайте ж цим прекрасним акторам відкритися! Глядач завжди зустрічає мене квітами. В Амстердамі глядачі просто завалили мене квітами. Їздив на гастролі Україною - у нас аншлаги. Тому не знаю, чому не запрошують в кіно. Може, продюсери не ходили в театри і не знають, як я граю. Розумію, що зараз дуже багато молодих кастинг-директорів, можливо, вони вже і не знають нас. Глядачі обов'язково мають бачити акторів нашого покоління. Серіали чи фільми не можуть бути розраховані лише на молодих, де в головних ролях лише молодь. Є багато цікавих тем, які можуть зіграти актори нашого покоління, - уточнив артист.

Горянський наголосив, що хотів би зіграти ще багато ролей, але розуміє, що актор, його акторські можливості сьогодні залежать від часу.

– Що я можу зробити? Хтось комусь подобається, хтось - ні. Мабуть, тут якийсь такий фактор. Не можу відповісти на це запитання. Дуже жаль, бо час проходить, а актор, його акторські можливості залежать від часу. Хочеться встигнути ще щось зробити, поки в тебе є енергія, бажання. На жаль, одноманітна наша кіноіндустрія у якихось темах. Хоча зараз знімається кіно і на військові теми, де можна було б зіграти дуже цікаву роль. Мабуть, продюсер іноді бачить тебе як певний типаж. Побачив у якійсь одній ролі - і все.Але я професійна людина, я граю все. У театрі, наприклад, граю ролі від Гітлера до Цибуліно. Ну як їм пояснити? Ходити і показувати це? Чи 20 проб зробити? Навіть неприємно, що у нас такий рівень відношення до професійних артистів. А самопроби – це взагалі смішно, коли ти не бачиш перед собою режисера, коли партнерів немає…

Володимиру Горянському 65 років. Він – народний артист України. Прославився завдяки ролям у проєктах "День народження Буржуя", "Зцілення коханням", "Жіноча інтуїція", "Аврора", "Останній москаль", "Слуга народу", "Великі Вуйки".

Джерело матеріала
loader
loader