Команда Bihus.Info доєдналась до медіамережі «Вікно відновлення»
Команда Bihus.Info доєдналась до медіамережі «Вікно відновлення»

Команда Bihus.Info доєдналась до медіамережі «Вікно відновлення»

Юристи мережі «Свої люди» від Bihus.Info надаватимуть постійну підтримку журналістам мережі, щоб дотискати викриття до результатів

Команда Bihus.Info доєдналась до медіамережі «Вікно Відновлення» (UA Recovery Window Media Network). Це об’єднання українських медіа та аналітичних центрів для моніторингу відбудови. Про це команда повідомила у фейсбук.

«Контроль за відбудовою посилюється: близько 100 організацій та медіа обʼєдналися в мережу «Вікно відновлення», щоб моніторити цей процес. І Bihus.Info не виключення — днями ми також долучились до мережі. Вже більше року ми викриваємо схеми на відбудові і дуже радіємо, що все більше журналістів залучені до цього процесу. Адже корупція в цій сфері підриває довіру партнерів до України та довіру самих українців до влади. В інтересах усіх нас — мінімізувати корупцію на відбудові завдяки спільному контролю», — йдеться у повідомленні.

У команді додали, що юристи мережі «Свої люди» від Bihus.Info надаватимуть постійну підтримку журналістам мережі, щоб дотискати викриття до результатів. На платформі охочі зможуть знайти інформацію про всі процеси відновлення.

Метою «Вікна Відновлення» є якісно й прозоро розповідати про відновлення всіх постраждалих регіонів на єдиній платформі. Учасники мережі створюватимуть розслідування, репортажі, аналітичні матеріали та пояснювальні матеріали про відбудову. Весь цей контент вони агрегуватимуть на онлайн-платформі мережі.

Фото: Bihus.Info/Фейсбук 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
Журналісти
Джерело матеріала
loader