На фестивалі Lviv BookForum запланували 150 подій
На фестивалі Lviv BookForum запланували 150 подій

На фестивалі Lviv BookForum запланували 150 подій

У програмі цьогорічного львівського книжкового фестивалю Lviv BookForum, який проходитиме з 3 до 6 жовтня, заплановано 150 подій: панельні дискусії, публічні інтерв’ю, обговорення, майстер-класи, Ніч поезії та багато іншого.

Про це повідомляє пресслужба Форуму, передає Укрінформ.

«Презентація нового роману Василя Шкляра «Заячий костел», дискусія про російську пропаганду за участі дипломата та ексміністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, інтерактивні ігри для дітей за участі письменниці Євгенії Завалій, події від авторок Дари Корній та Галини Вдовиченко, а також обговорення дебютної збірки оповідань засновника сатиричного видання UaReview Романа Голубовського — Lviv BookForum підготував для вас 150 заходів на восьми локаціях у середмісті Львова», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що заходи від 45 партнерських організацій, серед яких понад 30 видавництв, відбуватимуться на восьми локаціях, а також транслюватимуться онлайн. Вхід на всі події вільний.

Крім того, відвідувачі фестивалю матимуть змогу придбати новинки книжкового ринку від видавців під час подій на семи локаціях.

31-й Міжнародний літературний фестиваль Lviv BookForum триватиме 3-6 жовтня. Фокусна тема – «Сила спільнодії». На гостей чекатимуть понад 20 подій кураторської програми у Пороховій вежі та 120 подій видавців і партнерів у середмісті Львова. До BookForum долучаться гості з 18-ти країн світу. Серед них – лавреат Букерівської премії Салман Рушді (Британія), дослідниця постколоніалізму Ґаятрі Чакраворті Співак (Індія), журналіст Девід Ремнік (США), лавреатка Оскару Василиса Степаненко і ще десятки авторів та культурних діячів.

Джерело матеріала
loader
loader