Начальник Одеського вокзалу заявив, що пісня Монатіка там не звучатиме - залишили Утьосова
Начальник Одеського вокзалу заявив, що пісня Монатіка там не звучатиме - залишили Утьосова

Начальник Одеського вокзалу заявив, що пісня Монатіка там не звучатиме - залишили Утьосова

Хіт Монатіка «А що?» не звучатиме на Одеському залізничному вокзалі. Потяги як і раніше зустрічає і проводжає мелодія із пісні Леоніда Утьосова «У Черного моря». Про це заявив начальник залізниці Олег Кудашкін у коментарі місцевому виданню "Думская". За його словами, жодних розпоряджень про заміну пісні не надходило.

 - Жодних команд щодо заміни музики не надходило, і вона жодного разу на вокзалі не звучала. Щоб це зробити, потрібен офіційний папір, його не було. Я сам дізнався про це з телеграму. Особисто моя думка як одесита: це неправильно. Багато хто знає легенду про те, що 1951 року в готелі «Лондонський» композитор Модест Табачников на серветці накидав музику до пісні «У Чорного моря». Це знакова для Одеси постать, і я не думаю, що зараз, у такий важкий воєнний час, потрібно займатися заміною неофіційного гімну Одеси, під який десятиліття одесити повертаються в рідне місто, - розповів Кудашкін. 

В пресслужбі «Укрзалізниці» виданню сказали, що контактували з Монатіком з цього приводу, проте контракт так і не підписали. "Думская" також стверджує, що пресслужба "УЗ" не змогла пояснити, чому продублювала у своєму Інстаграмі пост Монатіка про заміну пісні.

- Ми отримали офіційний запит від артиста з пропозицією провести акцію і прокрутити пісню, жодних договорів або контрактів ніхто ні з ким не підписував, — зазначили в УЗ.

17 вересня Монатік та "Укрзалізниця" опублікували в Інстаграмі спільний допис про те, що для пасажирів потяга "Чорноморець" звучатиме пісня "А що?".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Dmytro Monatik (@monatik_official)

Джерело матеріала
loader
loader