Прикордонники показали уламки збитого над Сумщиною "шахеда"
Прикордонники показали уламки збитого над Сумщиною "шахеда"

Прикордонники показали уламки збитого над Сумщиною "шахеда"

Українські прикордонники збили російський дрон зі стрілецької зброї. Загалом вночі над Сумщиною було знищено 7 ворожих "шахедів".

Під час атаки України ударними дронами, прикордонники збили у Сумській області ворожий ударний безпілотний літальний апарат типу "Шахед". Про це повідомили у ДПСУ.

Як повідомляється, зафіксувавши вночі політ баражуючого боєприпасу, охоронці кордону відкрили вогонь по цілі зі стрілецької зброї, в результаті чого БПЛА впав.

Згодом прикордонники виявили рештки збитого "шахеда". Помітно, що після падіння ворожий дрон зробив декілька вирв на землі.

За інформацією Сумської обласної військової адміністрації, вночі 25 вересня у небі над Сумщиною сили протиповітряної оборони області збили 7 ворожих "шахедів". Всього ж у вересні вогневі групи знищили 88 повітряних цілей ворога.

Як повідомили у Повітряних Силах ЗСУ, вночі 25 вересня ворог атакував українські міста 32-ма ударними БпЛА з Приморсько-Ахтарська та Курська.

У результаті протиповітряного бою було збито 28 ударних БпЛА, а чотири ворожих безпілотники локаційно втрачено.

Окрім Сумщини, ППО також працювала у Дніпропетровській, Харківській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях.

Нагадаємо, із міста Глухів Сумської області вдалося евакуювати третину населення, зокрема 70% дітей.

Увечері 22 вересня російські авіаційні ракети влучили по місту Конотоп в Сумській області.

Теги за темою
війна
Джерело матеріала
loader