Туристичний сезон в Одесі під час війни: що відбувається на пляжах
Туристичний сезон в Одесі під час війни: що відбувається на пляжах

Туристичний сезон в Одесі під час війни: що відбувається на пляжах

Тепло триватиметься в Одесі до кінця цього тижня.

В Одесітеплий вересень подарував курортникам додатковий тиждень пляжного відпочинку. Хоч офіційно купальний сезон уже завершився - людей на морі ще багато.

Про це йдеться у сюжеті кореспондента ТСН Сергія Осадчука. 

В Одесі температура повітря плюс 27, а морська вода досі не нижче двадцяти. Умови для відпочинку майже ідеальні. Попри офіційне завершення курортного сезону деякі пляжні комплекси вирішили продовжити роботу і не прогадали – оксамитовий сезон вабить відпочивальників.

"Усі задоволені, бо море тепле і якби ще така погода була кілька місяців у нас було б ще чимало відпочивальників, море лікує і фізично і морально", - каже працівниця пляжного комплексу Наталя Явор. 

Саме за таким лікуванням приїхали сюди родини з прифронтових регіонів. Кажуть, хотіли, аби діти хоч трохи перепочили від вибухів та тривог. Але найбільше тут одеситів, які традиційно ходять на море або навесні або восени, коли пляжі напівпорожні, а море і сонце майже літні.

"Я його завжди чекаю, тому що усі якраз роз’їжджаються, діти йдуть до школи, у мене є старша дочка от вона йде у школу, а я з молодшою на море. Я дуже люблю цей період", - каже одеситка Ганна Жуковська. 

Тепло триватиметься в Одесі до кінця цього тижня. Тож іще можна застати трохи літа. Далі поступово ставатиме прохолодніше, а потім почнуться і дощі.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: АНОМАЛЬНЕ ПОТЕПЛІННЯ ОЖИВИЛО ПЛЯЖІ! ОДЕСА ЗНОВУ ЗУСТРІЧАЄ ВІДПОЧИВАЛЬНИКІВ!

  • Росія вдарила ракетами по Одеській області: які наслідки
  • "Наших дітей поховали в болоті": в Одесі спалахнув скандал через затоплені могили загиблих захисників України
  • Російська армія посеред дня вдарила ракетами по Одесі: є руйнування і потерпілі
Джерело матеріала
loader
loader