Українські нацгвардійці знищили російський БПЛА ZALA своїм дроном у небі
Українські нацгвардійці знищили російський БПЛА ZALA своїм дроном у небі

Українські нацгвардійці знищили російський БПЛА ZALA своїм дроном у небі

23 вересня бригада "Рубіж" повідомила, що тільки за останній тиждень це вже другий БПЛА такого типу, який вдалося знищити українським гвардійцям.

Бійці бригади "Рубіж" Національної гвардії України знищили російський безпілотник ZALA. Це сталося на Куп'янському напрямку. Про це заявили у пресслужбі бригади.

"Підрозділ ударних БпЛА "Небесний Патруль" Зенітний ракетно-артилерійський дивізіон Бригади "Рубіж" влаштував у небі справжню трощу для ворожого дрона-розвідника ZALA 421-16E5G", — ідеться в повідомленні.

23 вересня бригада повідомила, що тільки за останній тиждень це вже другий БПЛА такого типу, який вдалося знищити українським гвардійцям.

"Полювання триває", — зазначили бійці.

Нагадаємо, в Defense Express оцінили ефективність БПЛА ZALA. Так, у мережі з'явилося відео ліквідації російського розвідувального безпілотника типу ZALA 421. Однак збитий дрон мав незвичайне забарвлення — розпізнавальні знаки Повітряних сил ЗСУ та Вермахту.

Також повідомлялося, що росіяни почали ставити на свої БПЛА камери заднього виду. Противник намагається захистити свої розвідувальні БПЛА від атак українських FPV-дронів. І хоча вони не вирізняються маневреністю, такі безпілотники намагатимуться піти на швидкості від "дронів-мисливців".

Теги за темою
Україна Росія війна Збройні сили України
Джерело матеріала
loader
loader