Козловський вперше показав обличчя семимісячного сина
Козловський вперше показав обличчя семимісячного сина

Козловський вперше показав обличчя семимісячного сина

Співак Віталій Козловський вперше показав обличчя свого семимісячного Оскара. Кадри з малюком увійшли до кліпу на трек "Сину", який артист планував випустити, коли спадкоємцю виповниться півроку. У результаті вихід музичного відео довелося відкласти на місяць, бо Віталій не встиг завершити роботу вчасно через переведення по службі та від'їзду.

-Я хотів, щоб цей кліп вийшов на півріччя сина. Але через переведення по службі і від‘їзд, я не міг закінчити роботу вчасно. Тому довелося відкласти. Сьогодні Оскару виповнюється 7 місяців і саме цю дату символічно я обрав для того, щоб поділитися своєю найбільшою радістю і гордістю з усіма. Цей кліп став подарунком для моєї родини від режисера Макса Сало та продюсера Віталія Денчука. Це не просто кліп, який виходить, має коротке життя і йде в архіви. Це те, що назавжди! – зазначив артист.

Окрім співака та його сина, у кадрі також з'являється дружина Козловського, Юлія.

- Коли Оскар буде дорослим, коли у нього будуть свої діти, він зможе переглядати це відео і завжди пам'ятати, який він був маленький, якими були ми поряд з ним, скільки тепла та кохання було навколо.

У березні виконавець зізнався, що одружився зі своїм піар-менеджером Юлією Бакуменко, стосунки з якою довгий час приховував. Пара планує зіграти гучне весілля після перемоги України у війні із РФ. У квітні вони повідомили, що у них народився син. Хрещеними батьками хлопчиками стали близькі друзі пари – саундпродюсер Андрій Ігнатченко, а також дружина Анатолія Анатолича Юла.

У червні 2023 року Віталія Козловського було мобілізовано до Нацгвардії, проте вже в жовтні повідомив, що перевівся до лав ЗСУ.

Козловський вперше показав обличчя семимісячного сина - Фото 1
Джерело матеріала