Власниця салону краси одного дня дізналась, що всі вважають її мертвою
Власниця салону краси одного дня дізналась, що всі вважають її мертвою

Власниця салону краси одного дня дізналась, що всі вважають її мертвою

Фей Фінаро опублікувала пост у Facebook, щоб запевнити своїх близьких, що вона насправді жива та здорова.

39-річна власниця салону краси Фей Фінаро з Ноттінгема (Велика Британія) прокинулась одного ранку й дізналась, що усі вважають її померлою. Жінку засипали дзвінками родичі та друзі після того, як прочитали її некролог, опублікований в інтернеті. Про це пише видання Metro.

Британка була шокована, коли після дзвінка стурбованого друга побачила своє ім'я та фотографію в розділі некрологів на сайті Mansfield Chad, де є можливість надіслати вінки родинам померлих.

Фей Фінаро прочитала свій некролог на сайті
Фото: Faye Finaro

Фінаро опублікувала пост у Facebook, щоб запевнити своїх близьких, що вона насправді жива та здорова, а також надіслала електронного листа у Mansfield Chad, аби повідомити, що сталася прикра помилка.

Власниця салону краси пізніше з’ясувала, що причиною технічного збою був людський фактор: адміністратор видання випадково розмістив інформацію про успішний бізнес Фей Фінаро не в тому розділі.

"Можливо, мені будуть надсилати квіти протягом 30 днів! Це мав бути звичайний день у моєму житті, але раптом мені зателефонував схвильований друг й запитав, чи я жива. Коли розповіла про казус у Facebook, то чимало людей написали у коментарях, що це дуже смішно і весело", — розповідає Фей.

Фінаро опублікувала пост у Facebook, щоб запевнити своїх близьких, що вона насправді жива та здорова
Фото: Faye Finaro

До речі, нещодавно підприємця отримала нагороду за свій бізнес, тож одна з її подруг зайшла в інтернет, щоб знайти новину про перемогу, але натомість натрапила на некролог. На сайті розмістили фотографію "покійної" з підписом "Некролог Фей Фінаро", а також пропонували надіслати квіти її рідним на знак підтримки у скрутну мить.

"Ми дійсно знаємо про цю проблему й перебуваємо на зв’язку з пані Фінаро щодо цього питання", — зазначив представник Mansfield Chad.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що 90-річна бразилійка Норма Сілвейра да Сілва потрапила у заголовки мас-медіа після "воскресіння з мертвих". Медики з лікарні Сан-Хосе у Великому Флоріанополісі констатували її смерть від інфекції 25 листопада об 23:40. Після чого тіло жінки доправили у крематорій, де один з працівників випадково помітив, що вона насправді жива: Норма була ще теплою і ледь чутно дихала.

Крім того, в Еквадорі під час власних похоронів ожила 76-річна жінка, яка була оголошена в лікарні мертвою. Очевидці розповідають, що "покійниця" почала стукати зсередини труни.

Теги за темою
фото Великобританія смерть
Джерело матеріала
loader
loader