Знамениту американську модель повернули на ринок після трьох років відсутності
Знамениту американську модель повернули на ринок після трьох років відсутності

Знамениту американську модель повернули на ринок після трьох років відсутності

Chrysler відродив модель Voyager — один із перших у світі мінівенів. Сімейне авто, яке припинили випускати в 2021 році, повертається без жодних змін у конструкції.

Chrysler Voyager повертається після трьох років відсутності на ринку. Мінівен надходить у продаж у США за ціною від 39 995 доларів. Про це повідомляється на сайті концерну Stellantis.

Примітно, що мова йде не про новий Chrysler Voyager наступного покоління – на ринок повернули авто, яке припинили продавати в 2021 році. Як і раніше, це спрощена версія Chrysler Pacifica.

Мінівен не зазнав жодних змін
Фото: Stellantis

Новий Chrysler Voyager 2025 не змінився зовні та всередині. Від Chrysler Pacifica він відрізняється дизайном передньої частини із вужчою решіткою радіатора. Салон розрахований на сім осіб.

А от комплектація Chrysler Voyager розширена – є 17-дюймові диски, безключовий доступ, тризонний клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, парктронік, датчики світла та дощу, набір систем безпеки, підігрів крісел та керма, електроприводи сидінь, зсувних бокових дверей та багажника.

Важливо Змінився до невпізнання: презентовано новий Volkswagen T7 Transporter (фото)

Новий Chrysler Voyager зберіг 3,6-літровий V6 Pentastar потужністю 287 сил. У парі з ним працює 9-ступінчастий автомат. На відміну від Chrysler Pacifica, моделі не доступні повний привід та гібридна установка.

Модель досить багато укомплектована
Фото: Stellantis

Як не дивно, але непоказний сімейний Chrysler Voyager є однією із найвідоміших моделей американської марки. Річ у тім, що це один із перших мінівенів у світі – його розробили ще в 1984 році. Нинішнє покоління моделі є шостим за ліком.

Раніше Фокус розповідав, що Stellantis виводить на європейський ринок недорогий сімейний електрокросовер за 36 400 євро.

Також ми писали, що в Італії презентували недорогий мінівен із заводським ГБО.

Теги за темою
авторинок
Джерело матеріала
loader
loader