Kia вивела на тести новий електричний мінівен
Kia вивела на тести новий електричний мінівен

Kia вивела на тести новий електричний мінівен

Kia готує до дебюту нову модель із індексом PV5. Її мають намір презентувати найближчим часом, а на ринок вивести на початку 2025 року. Поки що прототипи новинки проходять дорожні тести.

Kia PV5 буде доступний у двох конфігураціях, а саме у вигляді електричного комерційного фургона та пасажирського мінівена. Останній і потрапив до об’єктивів фотошпигунів під час випробувань на дорогах Європи. Судячи з фото, новинка має квадратний силует і пропорції, характерні для сегмента LCV. Також можна відзначити наявність глянсових чорних панелей, тонких світлодіодних фар, вертикальних ліхтарів та незабарвленого облицювання на колісних арках.

Kia вивела на тести новий електричний мінівен - Фото 1

Відомо, що Kia PV5 буде доступний у кузовах Basic, Van, High Roof та Chassis Cab. Це стало можливим завдяки змінним верхнім модулям кузова. Як повідомляють інсайдери, вони будуть поставлятися у вигляді стандартизованих комплектів та кріпитись механічними муфтами та електромагнітними точками кріплення. Це дозволить власникам швидко підлаштовувати модель під свої потреби.

Салон також пропонуватиме різні варіанти розташування сидінь у дворядній та трирядній конфігураціях. Інформації про оснащення кабіни поки що немає. Також у компанії не розсекретили дані щодо силової установки та можливого пробігу моделі на одному заряді. Ймовірно, подробиці стануть відомими лише під час дебюту новинки від Kia.

/
Kia вивела на тести новий електричний мінівен - Фото 2
Kia вивела на тести новий електричний мінівен - Фото 3
Kia вивела на тести новий електричний мінівен - Фото 4
Джерело матеріала
loader