Чоловік ледь не втратив свідомість, коли перевірив свою пральну машинку
Чоловік ледь не втратив свідомість, коли перевірив свою пральну машинку

Чоловік ледь не втратив свідомість, коли перевірив свою пральну машинку

Житель Вірджинії не міг повірити власним очам, коли зайшов у свою ванну кімнату, що розташована поруч зі спальнею.

Управління контролю за дикими тваринами Вірджинії (США) допомогло одному з місцевих жителів зловити мідянку — отруйну змію, яка водиться переважно у Північній Америці. Як з’ясувалось, рептилія залізла на пральну машинку в ванній кімнаті, розташованої неподалік спальні. Про це пише видання Miami Herald.

"Вечір вівторка. Ми виїжджаємо знімати отруйну мідянку з пральної машини та сушарки молодого чоловіка в багатоквартирному комплексі в Честері, штат Вірджинія! Ніколи не знаєш, що на тебе чекає", — пишуть представники управління на своїй сторінці у Facebook.

Змія виявилась отруйною

Повідомляється, що переляканий чоловік, який помітив плазуна у себе вдома, ледве уникнув отруйного укусу.

"Його ледь не вкусили. Він травмований", — розповів Річ Перрі, власник Virginia Wildlife Management.

Коли на місце події прибули фахівці 60-сантиметрова змія уже вилізла з пральної машини та лежала на купі одягу біля сушарки. Перрі записав відео інциденту на свій телефон й опублікував цей запис у Facebook, зібравши понад 525 тисяч переглядів.

"Сам не вірю в це, хоча займаюся виловом змій багато-багато років", — каже автор за кадром.

За його словами, місцевий мешканець, який помітив змію, не знав, що вона отруйна, доки йому про це не повідомили в Управлінні дикої природи Вірджинії. Співробітники Virginia Wildlife Management також прокоментували пост з фотографією, на якій показаний відкритий отвір на зовнішній стороні багатоквартирного будинку, де була знайдена непрохана гостя.

"Доброго ранку всім, ось відповідь на ваше запитання про те, як отруйна мідянка потрапила в спальню молодого чоловіка й опинилася на його пральній машинці", — йдеться в повідомлені.

Компанія прибрала плазуна з квартири. У результаті інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що 37-річний аргентинський ветеринар Серхіо Антунес Россі, який у вільний час полюбляє мандрувати світом, прибув до перуанської Амазонії й покупався у водоймі разом із 6-метровою анакондою.

Крім того, ми писали, що 38-річний Келвін Баутіста був засуджений до одного року умовно і штрафу в розмірі 5 тисяч доларів за звинуваченням у контрабанді. Чоловік намагався перевезти через кордон трьох пітонів у своїх штанах.

Джерело матеріала
loader