Під час випробувань помітили таємничий електричний позашляховик Audi
Під час випробувань помітили таємничий електричний позашляховик Audi

Під час випробувань помітили таємничий електричний позашляховик Audi

Електричний кросовер Audi Q6 e-tron Sportback підготували до бездоріжжя. Автомобіль отримав позашляхову гуму, а його кліренс суттєво збільшили.

У Німеччині під час тестів сфотографували незвичний електрокросовер Audi. Він нагадує майбутній Audi Q6 e-tron Sportback, проте підготовлений до бездоріжжя. Про це повідомляє сайт Autoevolution.

Електромобіль Audi на випробуваннях був у камуфляжі, проте можна розгледіти обтічний силует із аркоподібним дахом, як в Audi Q6 e-tron Sportback.

Електрокару збільшили кліренс та встановили позашляхові шини
Фото: autoevolution.com

Разом із тим, кросовер Audi отримав широкі позашляхові шини (для них знадобилися розширювачі арок), а його кліренс суттєво збільшено. На даху встановили багажник. Фари вирізняються візерунком у вигляді картатого гоночного прапора.

Важливо Їх випустили лише 660: в Україну привезли найшвидший універсал у світі (фото)

Журналісти Autoevolution стверджують, що це може бути лімітована позашляхова версія Audi Q6 e-tron Sportback – електричний аналог Porsche 911 Dakar та Lamborghini Huracan Sterrato. Його можуть оснастити стандартною 517-сильною установкою з повним приводом від Audi SQ6 e-tron.

Фото: autoevolution.com

Електрокар можуть презентувати у жовтні на автошоу в Парижі або взимку під час ралі "Дакар". Як відомо, цьогоріч саме електрифікований кросовер Audi RS Q e-tron переміг у цьому змаганні.

До речі, українські майстри недавно виконали яскравий тюнінг нового Audi SQ8.

Також Фокус писав про сімейний електрокросовер від Stellantis за 36 400 євро.

Теги за темою
електромобілі
Джерело матеріала
loader