У КМВА спростували чутки про вибух у Києві
У КМВА спростували чутки про вибух у Києві

У КМВА спростували чутки про вибух у Києві

Вдень 26 вересня в деяких телеграм-каналах та соцмережах повідомили про вибух у Києві. Проте у Київській міській військовій адміністрації заявили, що сили протиповітряної оборони під час останньої повітряної тривоги у столиці не працювали. Ракетного удару не було.

Заяви про вибух з’явились після того, як Повітряні сили ЗСУ повідомили про зліт російського МіГ-31К та пуски ракет "Кинджал". У місті оголосили тривогу і деякі з жителів Києва почали писали про вибу.

- Щодо інформації про вибухи в Києві, яка шириться в засобах масової інформації. Перед та під час повітряної тривоги сили та засоби ППО столиці не працювали, - йдеться у повідомлення.

У КМВА додали, що по території Києва ракетне озброєння ворога не застосовувалося.

- Довіряйте лише офіційним джерелам інформації. Не панікуйте і не піддавайтеся на маніпуляції. Повітряна тривога триває. Перебувайте в укриттях до відбою, - додали у військовій адміністрації.

  • В ніч на 26 вересня Росія атакувала Київ ударними дронами. Повітряна тривога у столиці лунала більше 5 годин.  Силами ППО було знешкоджено приблизно десяток російських ударних дронів.  
  • Внаслідок нічної атаки постраждала 66-річна жінка. Вона разом із чоловіком під час атаки перебувала в квартирі, яка зазнала пошкоджень внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей. Вона зазнала незначних поранень і від допомоги швидкої відмовилася. 
Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader