Гороскоп на жовтень від Влада Росса: Водолію – невідворотний успіх, Терезам – чорна смуга
Гороскоп на жовтень від Влада Росса: Водолію – невідворотний успіх, Терезам – чорна смуга

Гороскоп на жовтень від Влада Росса: Водолію – невідворотний успіх, Терезам – чорна смуга

Сонячне затемнення жовтня 2024 року одним знакам зодіаку принесе фатальний казковий успіх на весь місяць, а іншим – труднощі та випробування.

Гороскоп на жовтень 2024 року для всіх знаків зодіаку обіцяє більшості хороший рівний період. Однак не всім – кілька знаків зодіаку відчують на собі важкий вплив сонячного затемнення, яке відбудеться 2 жовтня.

Хто в середині осені поповнить лави щасливчиків, а хто – лави невдах, читайте в гороскопі від астролога Влада Росса.

Невдахи жовтня-2024:

Овен

У жовтні 2024 року на невгамовного Овна чекає активне життя. Головне – не образити ненароком когось із оточення, а вони цього місяця можуть як допомогти, так і нашкодити Овну. Дипломатія, дипломатія і ще раз дипломатія – це головне правило для представників знака в жовтні. Дуже складний місяць для Овна, тому що сонячне затемнення 2 жовтня відбуватиметься в опозиції до цього знака.

Девіз місяця для Овна – думка матеріальна. Позитивний настрій допоможе подолати будь-які перешкоди.

Сприятливі дні жовтня-2024: 5, 11, 14, 15, 30.

Несприятливі дні жовтня-2024: 8, 9, 16, 17, 20, 21.

Кар'єра і гроші. Жовтень 2024-го в Овна буде сприятливим для зав'язування і зміцнення партнерських взаємин, старту проєктів, підписання договорів і просто вдалої роботи на своєму місці. Головне в жовтні, особливо в перші два тижні, навчитися вести конструктивний діалог і уважно слухати співрозмовників.

Фінансові позиції Овна в жовтні будуть досить стабільні. Великих збитків у жовтні не передбачається. Важливо все прораховувати і не йти на необдуманий ризик.

Особисте життя. У сімейному житті Овна в жовтні 2024 року можливі складнощі та перешкоди. Якщо обранець завантажений роботою, і Овен починає переживати через брак уваги до своєї персони, то так може навіть зруйнуватися шлюб. Взагалі, зоряна обстановка першої половини місяця провокуватиме представників знака на конфлікти.

У другій половині жовтня вдома в Овна теж буде не дуже спокійно. А в останній тиждень місяця можливі двозначні знаки уваги з боку закоханого колеги. Цілком може початися службовий роман. У будь-якому разі, від Овна буде виходити енергія такої сили, що мало хто зможе перед ним встояти, особливо якщо представники знака раптово змінять імідж.

Здоров'я. Перший тиждень жовтня буде сприятливим для планового відвідування лікаря Овном, обстежень. У середині місяця найбільш проблемною зоною можуть стати шлунок і тонкий кишечник. У другій половині місяця в зоні ризику будуть очі та судини головного мозку. Жовтень несприятливий для великих навантажень. Кінець місяця досить сприятливий і підійде для придбання річного абонемента в тренажерний зал. В останні дні жовтня Овен почуватиметься добре.

Дивіться гороскоп на жовтень 2024 року для всіх знаків зодіаку від астролога Влада Росса:

Рак

У жовтні-2024 у центрі уваги Рака опиняться дім, діти і сім'я. Раку захочеться побути поруч із рідними людьми в період осінньої негоди. Погода в домі в жовтні залежатиме тільки від Рака, а дім буде місцем його сили. Жовтень – складний період для Рака, який пройде під знаком "мінус". Раку протипоказані ризики й авантюри.

Сприятливі дні жовтня-2024: 3, 6, 11, 20, 25.

Несприятливі дні жовтня-2024: 1, 9, 15, 16, 23.

Кар'єра і гроші. У першій половині жовтня на роботі у Рака особливих сюрпризів не передбачається. Усе йтиме так, як треба, відповідальних рішень ухвалювати Раку не доведеться. Стриманішим потрібно бути наприкінці місяця. Під впливом космічних аспектів буде складно обходити гострі кути, особливо коли буде протистояння Марса, Сонця і Плутона.

Фінансова ситуація в жовтні у Рака буде більш-менш стабільною, якщо він не ризикуватиме. Інакше є загроза прогоріти.

Особисте життя. Весь жовтень увага Рака буде поглинена домашніми справами. Родичі несподівано можуть увірватися до нього додому. Зірки рекомендують вивчати ринок нерухомості, вибирати рієлтора, подумати про іпотеку, але не ухвалювати рішень про великі покупки. Краще все гарненько обміркувати, зрозуміти, чого насправді хочеться.

Самотні Раки в жовтні можуть зустріти свою долю, особливо поблизу затемнення.

Здоров'я. Стан здоров'я Рака в жовтні не викликає побоювань. Проблемою місяця може стати алергія на певні продукти або косметичні засоби. Дієти в жовтні небажані, як і нові незвичні процедури. Сприятливо зміцнювати імунітет і приймати вітаміни.

Терези

Жовтень 2024 року буде дуже складним періодом для Терезів, оскільки сонячне затемнення буде якраз у цьому знаку зодіаку. Утім, місяць буде активним і насиченим, і Терезам захочеться оновлення в одній або кількох сферах життя.

Сприятливі дні жовтня-2024: 7, 10, 13, 20, 24.

Несприятливі дні жовтня-2024: 8, 15, 16, 19, 30.

Кар'єра і гроші. Терезам у роботі та фінансовій сфері в жовтні важливо постаратися задати високий темп. Потрібно використовувати всі надані шанси, особливо наприкінці місяця – для цього будуть і сили, і енергія, і підтримка зірок. Деякі представники знака спробують себе цього місяця в новій сфері. Наприкінці жовтня для Терезів складеться вдала комбінація зірок.

У жовтні зірки не рекомендують Терезам витрачати занадто багато грошей на сім'ю, здійснювати важливі покупки, особливо на початку місяця.

Особисте життя. У першій половині жовтня сімейне життя може здатися Терезам нуднуватим і одноманітним – вашим стосункам потрібен новий імпульс. Поблизу сонячного затемнення може бути багато розставань.

Самотні Терези можуть зустріти людину, спілкування з якою може закінчитися створенням сім'ї.

Здоров'я. Жовтень буде сприятливим для тих Терезів, які хочуть схуднути. У середині місяця апетит Терезів знизиться. При цьому не потрібно шукати екзотичних дієт – достатньо просто виключити з раціону продукти з великою кількістю вуглеводів і рясні вечері. Також можливі алергічні реакції, які стануть помітні на шкірі. Несприятливий час, щоб засмагати – що на пляжах, що в солярії, інакше можуть бути погані наслідки для шкіри.

Риби

Жовтень 2024 року для Риб буде рівним місяцем, буде ні холодно, ні спекотно. Місяць обіцяє пройти для Риб без особливих катаклізмів, але й розслабитися він не дасть. Рибам доведеться лавірувати, ухвалювати рішення і робити вибір. На багатьох представників знака чекають нестандартні ситуації, але зірки кажуть, що рибам вдасться обернути їх на свою користь. Риб можуть розривати пристрасті й амбіції, але вони не будуть схильні демонструвати це оточенню. Не все буде гладко і в стосунках із постійним партнером, хоча побачення можуть бути досить успішними. Якщо Риби збираються міняти роботу, краще зробити це в першій половині місяця, особливо 5-15 жовтня.

Сприятливі дні жовтня-2024: 1, 2, 10, 14, 15, 24, 25.

Несприятливі дні жовтня-2024: 3, 4, 12, 13, 19, 23.

Кар'єра і гроші. У жовтні у Риб цілком можливі неприємності на роботі, але не варто заздалегідь налаштовуватися на песимістичний лад. Рибам вистачить сил і мудрості, щоб ухвалювати правильні рішення.

У фінансовому плані в жовтні Рибам не можна піддаватися спокусам витратити чималу суму на розваги, навіть якщо здається, що вони того варті. Якщо Риби вирушать за кордон, вони там можуть витратитися так, що повернуться без жодної гривні в кишені.

Особисте життя. На початку жовтня-2024 у питаннях особистого життя Рибам не варто проявляти велику категоричність, інакше партнер може втратити самовладання. Потрібно намагатися проявляти гнучкість у стосунках, тим паче Риби мають вроджене почуття такту. Рибам, які мріють про постійні стосунки, необхідно набратися терпіння до кінця місяця, адже в цей час вони можуть стати особливо привабливими. Потрібно буде скористатися моментом і заявити про себе людині, до якої Риби не байдужі.

Здоров'я. У жовтні Риби зіткнуться з проблемою зайвої ваги, тобто вони можуть помітно набрати вагу. Тому рекомендується сісти на дієту, адже у зв'язку з цим постраждає не тільки фігура, а й здоров'я загалом. Цього місяця Риби будуть схильні засиджуватися допізна на роботі, навчанні або за переглядом фільму і менше рухатися. Тому Рибам потрібно брати волю в кулак і більше бігати або ходити. У жовтні потрібно уважно ставитися до себе, нормалізувати свій раціон харчування, а головне – добре висипатися.

Нейтральним жовтень 2024 року буде для таких знаків:

Телець

У жовтні 2024-го на Тельця чекає багато роботи, і далеко не завжди це буде та робота, яка йому подобається. Але Телець буде затребуваний на всі 100%. Крім того, зараз саме час задуматися про те, чи не можуть захоплення Тельця стати джерелами додаткового доходу.

Девіз цього місяця для Тельця – потрібно перебувати в центрі свого життя, а не на узбіччі чужого. Загалом, жовтень буде середнім, відносно сприятливим для Тельця.

Сприятливі дні жовтня-2024: 3, 8, 12, 16, 28.

Несприятливі дні жовтня-2024: 1, 15, 23, 24, 30.

Кар'єра і гроші. У першій половині жовтня Тельця на роботі завантажать рутинними справами, але сил йому вистачить на все, і результати порадують. Фінансова ситуація не викликає серйозних побоювань, проте не варто витрачати гроші даремно, оскільки особливо великих доходів зірки Тельцю не обіцяють.

Особисте життя. У жовтні у Тельця все має бути спокійно і тихо. Якщо не вистачає позитивних емоцій в особистому житті, то саме час завести домашнього улюбленця: турбота про собаку або кішку об'єднає всю сім'ю, дорослих і дітей. У другій половині місяця пари, які живуть у цивільному шлюбі, ухвалять рішення вирушити до РАГСу.

Здоров'я. У жовтні Телець ризикує підхопити інфекційне захворювання, особливо грип або коронавірус. У першій половині місяця можливі психосоматичні розлади: потрібно уникати стресів і поспішати відновити душевну рівновагу. А в другій половині місяця потрібно стежити за тиском, та й серце може похитуватися.

Лев

Жовтень-2024 подарує Леву шанс зав'язати нові знайомства. Місяць обіцяє цікавим і рівним, хорошого буде більше, ніж поганого.

Девіз жовтня для Лева – якщо хочете змін, самі змінюйте все навколо себе.

Сприятливі дні жовтня-2024: 4, 6, 11, 20, 23.

Несприятливі дні жовтня-2024: 7, 15, 22, 29, 30.

Кар'єра і гроші. У жовтні у Лева буде шанс піднятися кар'єрними сходами і вирішити питання з працевлаштуванням. Найлегше це буде зробити в середині місяця. 5-15 жовтня перед Левом відкриються нові перспективи і можливості. Особливо цей період гарний для тих Левів, чия робота пов'язана з інформацією, логістикою, навчанням, журналістикою.

На початку жовтня, 1-5 числа, Леву важливо тримати свої фінанси під контролем і особливо не витрачати. У середині місяця можна розраховувати на надбавку до зарплати або премію.

Особисте життя. Сімейне життя Лева в жовтні-2024 увійде в спокійне русло. У середині місяця кохана людина зробить подарунок, який не тільки припаде Леву до смаку, а й дасть змогу закрити очі на колишні непорозуміння. Наприкінці жовтня можливі спалахи ревнощів, тому Леву важливо стримувати себе.

Вільним представникам знака далекі подорожі в останній тиждень місяця можуть принести незвичайне перспективне знайомство, особливо з іноземцем, яке може закінчитися шлюбом.

Здоров'я. Енергетичний потенціал Лева в жовтні буде досить великим. Однак є ризик травмувати пальці рук, тому потрібно бути гранично уважним, особливо це стосується музикантів. Жовтень сприятливий для боротьби Лева із зайвою вагою і поганими звичками.

Скорпіон

У жовтні 2024 року зірки радять Скорпіону насолоджуватися самотою і спокоєм, частіше виїжджати з міста на природу, щоб побути з близькими людьми або на самоті. Скорпіону важливо цього місяця не привертати до себе зайвої уваги. Загалом, місяць буде так собі, ні хороший, ні поганий.

Сприятливі дні жовтня-2024: 6, 11, 20, 25, 26.

Несприятливі дні жовтня-2024: 1, 8, 15, 16, 23.

Кар'єра і гроші. Жовтень буде сприятливим місяцем для роботи і кар'єри Скорпіона. Можливе кар'єрне зростання. Однак не варто покладатися на друзів, начальників і колег – усе, чого зможе досягти Скорпіон, буде результатом його власної особистої позиції і праці, вчинків і рішень.

Витрати Скорпіона в середині жовтня можуть перевищити доходи, тому потрібно заздалегідь оцінювати свої фінансові можливості і намагатися не виходити за межі бюджету.

Особисте життя. У жовтні в особистому житті Скорпіона все таємне стане явним. Якщо Скорпіон перебуває у стосунках, які ретельно приховував, то цього місяця про них дізнаються оточуючі. У середині місяця можливі конфлікти з чоловіком або дружиною.

Вільним Скорпіонам зірки поки не можуть пообіцяти нічого перспективного, крім таємного роману.

Здоров'я. Імунітет Скорпіона в жовтні буде дещо ослаблений. Щоб не підхопити вірус, зокрема, коронавірус, потрібно рідше бувати в громадських місцях. Перекуси в кафе та їдальнях протипоказані, оскільки є ризик отруєння. Цього місяця можуть загостритися хронічні недуги, тому важливо поквапитися з профілактикою. Не варто захоплюватися кавою і чаєм, категорично протипоказаний у жовтні алкоголь.

Козеріг

У жовтні 2024-го на Козерога чекає активний період, на спокійне життя можна навіть не розраховувати, оскільки буде жорсткий квадрат сонячного затемнення до цього знака зодіаку. Перед Козерогом постануть завдання, з яким він раніше не стикався. Втрачатися не варто, оскільки від уміння Козерога тримати удар залежатимуть підсумки місяця.

Сприятливі дні жовтня-2024: 6, 11, 17, 25, 27.

Несприятливі дні жовтня-2024: 9, 15, 18, 23, 30.

Кар'єра і гроші. Для роботи Козерога в жовтні зірки створять сприятливі аспекти, що прокладе шлях до успіху. Особливо це стосується тих представників знака зодіаку, чия робота пов'язана з наукою, творчістю, рекламою і подорожами.

Фінансова ситуація Козерога в жовтні покращиться і стабілізується, проте лише ближче до кінця місяця. А ось на початку місяця проявляться руйнівні тенденції, удари долі, тому не слід вкладати гроші в жодні фінансові проєкти, зокрема й у нерухомість.

Особисте життя. На Козерога в жовтні чекає мир і спокій в особистому житті. Важливо всі робочі питання і проблеми залишати на роботі, а, приходячи додому, занурюватися у справи сім'ї та рідних людей - це принесе Козерогу масу задоволення. Козерогам, які мріють зустріти свою другу половинку, варто приготуватися, оскільки інтерес до них із боку протилежної статі в жовтні буде забезпечений.

Здоров'я. У жовтні Козерогу потрібно буде зробити все заради підняття тонусу, і завдання перед ним стоїть серйозне, тому потрібно подбати, щоб здоров'я не підвело. Головне – встояти перед навалою вірусів: ГРВІ, коронавірус, грип можуть завдати Козерогу великих неприємностей, аж до пневмонії. У середині місяця рекомендується подбати про очі й не пересиджувати за монітором. Якщо зір падає, не можна зволікати з візитом до окуліста. Друга половина місяця сприятлива для лазерної корекції зору.

Щасливчики жовтня-2024:

Близнюки

Жовтень-2024 буде сприятливим місяцем для Близнюків. Іноді представникам знака здаватиметься, що оточуючі їх недооцінюють, але це не так. Саме в жовтні заслуги Близнюків гідно оцінить начальство й оточення, та й самі Близнюки дізнаються собі ціну. У жовтні зірки допоможуть переконати оточуючих – і вдома, і на роботі Близнюків носитимуть на руках.

Девіз жовтня для Близнюків – іноді мрії збуваються не так, як би того хотілося, а часом навіть краще.

Фатальні події, пов'язані із сонячним затемненням у жовтні, для Близнюків будуть щасливими. Наприклад, якщо Близнюки довго за кимось залицялися, то нарешті цього місяця їм дадуть відповідь взаємністю.

Сприятливі дні жовтня-2024: 2, 7, 10, 20, 24.

Несприятливі дні жовтня-2024: 13, 15, 16, 19, 30.

Кар'єра і гроші. У жовтні Близнюки отримають прекрасний шанс проявити себе з кращого боку. Завдяки властивим Близнюкам комунікабельності та чарівності, вони зуміють легко вирішити найзаплутаніші питання. У середині жовтня потрібно бути напоготові, оскільки хтось спробує маніпулювати Близнюками і ввести їх в оману. Особливо небезпечними будуть 13-17 жовтня. Велика ймовірність гострого конфлікту на роботі. Потрібно тримати себе в руках і не піддаватися на провокації.

Що стосується фінансової сфери, то рекомендації такі: потрібно вчасно оплачувати податки і штрафи, не брати в борг, інакше це може призвести до маси проблем у наступних місяцях.

Особисте життя. Жовтень 2024 року для Близнюків буде на рідкість сприятливим. У першій половині місяця з'явиться можливість по-справжньому закохатися, а сімейні пари задумаються про народження дитини. Жовтень – прекрасний час для зачаття.

Здоров'я. У першій половині жовтня Близнюки відчують нездужання через перевтому та іпохондрію. У другій половині місяця слід звернути увагу на серцево-судинну систему і вживати менше солі, яка в жовтні стане ворогом Близнюків.

Діва

У жовтні-2024 зірки радять Діві не долати перешкоди, а плисти за течією, бо місяць обіцяє бути вельми сприятливим. Діві можна довіритися долі і розслабитися – річка життя сама винесе до потрібного берега.

Коли людина має прекрасний вигляд, багато проблем вирішуються самі собою, тому Діві рекомендується сходити до стиліста, який зможе перетворити.

Сприятливі дні жовтня-2024: 6, 11, 17, 25, 27.

Несприятливі дні жовтня-2024: 9, 12, 14, 16, 23.

Кар'єра і гроші. Жовтень 2024-го буде активним місяцем для Діви. Найрізноманітніших справ буде багато, але всі козирі для досягнення цілей у руках Діви. У середині місяця не варто давати волю емоціям.

Фінансове становище Діви в жовтні не викликає жодних побоювань. Але не варто втрачати пильність, спілкуючись зі співробітниками і діловими партнерами. Великого фінансового прориву Діва може досягти наприкінці місяця.

Особисте життя. На початку жовтня у Діви можливі сварки з чоловіком через дрібні побутові проблеми. У житті вільних Дів у жовтні почнеться непроста смуга. Якщо ж Діва була пов'язана узами шлюбу або в неї є кохана людина, у жовтні друга половина стане дуже вимогливою, спробує контролювати кожен крок і ревнуватиме. Зате жовтень покаже, чи є у Діви з її обранцем спільне майбутнє, чи краще розлучитися в жовтні.

Здоров'я. Енергетичний потенціал Діви в жовтні буде високим, завдяки чому вона зможе впоратися з непростими життєвими ситуаціями. Самопочуття буде хорошим. Єдине, що може турбувати Діву, – сухість шкіри або висипання на обличчі. Діва в жовтні може побалувати себе солодким, фруктами і шоколадом, особливо в дощові та холодні дні. Сприятливо сходити на масаж і в сауну.

Стрілець

У жовтні 2024-го ситуація складатиметься на користь Стрільця. Дуже вдалий місяць для представників цього знака, під знаком "плюс". Стрілець може сміливо розраховувати на підтримку друзів, колег і навіть малознайомих людей, які на початку місяця увійдуть у його долю і кармічно до нього прив'яжуться.

Сприятливі дні жовтня-2024: 5, 7, 13, 20, 24.

Несприятливі дні жовтня-2024: 1, 8, 18, 22, 29.

Кар'єра і гроші. Жовтень у Стрільця буде сприятливим періодом для досягнення поставлених цілей, освоєння нової професії та випробування своїх сил у новій сфері. Колеги будуть готові не тільки прийти Стрільцю на допомогу, а й розділити його обов'язки. У другій половині місяця якийсь щасливий випадок або мимохідь кинута фраза незнайомої людини можуть кардинально змінити погляди Стрільця на те чи інше службове питання. У результаті вийде діяти ефективніше.

Із грошима на початку місяця у Стрільця буде напружена ситуація, але пізніше стабілізується. Наприкінці жовтня матеріальне становище буде настільки прекрасним, що доходи можуть стрімко зрости. Але це стосується людей, які не сидять на зарплаті, а ФОПи, люди, що займаються вільною підприємницькою діяльністю.

Особисте життя. У першій половині жовтня сімейні Стрільці насолоджуватимуться спокоєм і гармонією. Незважаючи на те, що буде сонячне затемнення, ніяких розлук і розлучень не передбачається. Ті Стрільці, що живуть у цивільному шлюбі, в середині місяця вирішать подати заяву до РАЦСу, адже це гарний період для ухвалення відповідного рішення. Самотні стрільці зможуть несподівано зав'язати стосунки наприкінці місяця в кафе, метро, на природі, і це буде їхня доля.

Здоров'я. У середині жовтня-2024 на роботі у Стрільця очікується перепочинок: напружуватися немає сенсу, оскільки справи і так йтимуть добре. Можна взяти паузу і зосередитися на своєму здоров'ї. Якщо Стрільцю потрібна планова операція, потрібно обов'язково зробити її саме цього місяця. На другу половину місяця рекомендується запланувати відпустку і провести її біля водойми або лікувальних водах.

Водолій

Жовтень у Водолія буде неймовірно чудовим і невідворотно прекрасним періодом. Цього місяця Водолію саме час подумати про додаткову освіту, адже люди цього знака здатні вчитися в будь-якому віці. У жовтні Водолій може сміливо експериментувати з іміджем, змінювати роботу, переїжджати на нове місце проживання. Усім радикальним змінам у житті цього знака буде зелене світло. Водолій буде найбільш везучим знаком у жовтні.

Сприятливі дні жовтня-2024: 3, 9, 13, 22, 28, 31.

Несприятливі дні жовтня-2024: 1, 2, 10, 11, 27, 30.

Кар'єра і гроші. У жовтні Водолію вдасться відвоювати територію від ворожих зазіхань. Якщо Водолію хочуть урізати зарплату, якось образити, потрібно давати відсіч, навіть якщо це начальство - потрібно йти напролом. У конкурентів не буде жодного шансу – успіх чекає на Водолія. Потрібно увімкнути чарівність, і тоді робоча проблема, яка ніяк не може вирішитися, розчинитися в повітрі без сліду.

Найвигідніше вкладення грошей у жовтні для Водолія – це вкладення в нові знання: вивчайте іноземні мови або освоюйте нову справу, і тоді зовсім скоро отримані знання знадобляться.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Особисте життя. Якщо Водолій зібрався щось змінити в особистому житті, то кращого часу, ніж жовтень, годі й придумати - зірки на боці представників знака. Тільки спочатку краще все тримати в таємниці від оточення. Сімейним Водоліям необхідно проявити чуйність і розуміння у стосунках, особливо з молодшими членами сім'ї. І найкращим подарунком для них буде увага, турбота і ласка Водолія.

Здоров'я. У жовтні у Водолія можуть загостритися деякі хронічні захворювання. Цього місяця завжди під рукою мають бути потрібні лікарські препарати для полегшення симптомів захворювання. Водолію важливо одягатися за погодою і намагатися тримати ноги в теплі, адже в жовтні може різко похолодати. У жовтні саме час замислитися про щеплення проти якоїсь хвороби, про яку Водолій весь час думає, наприклад, від гепатиту або грипу. Вибрати потрібно самостійно, оскільки Водолій сам відчуває, на що може захворіти в жовтні.

Замовити персональний гороскоп в астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader