Ізраїль дотягнеться до будь-кого на Близькому сході - Нетаньягу в ООН
Ізраїль дотягнеться до будь-кого на Близькому сході - Нетаньягу в ООН

Ізраїль дотягнеться до будь-кого на Близькому сході - Нетаньягу в ООН

Якщо Іран завдасть удару по території Ізраїлю, то обовʼязково зазнає удару у відповідь.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив премʼєр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу під час виступу на Генеральній асамблеї ООН.

“Маю повідомлення для тегеранських тиранів: якщо ви вдарите нас, ми завдамо удару у відповідь. У Ірані немає місця, до якого не дотягнеться довга рука Ізраїлю. Це стосується й усього Близького сходу”, - сказав Нетаньягу.

Він також попередив Хезболлу, що Ізраїль “продовжить її ослаблювати, поки не досягне своїх цілей” “Поки Хезболла обирає шлях війни, Ізраїль не має вибору. Ізраїль має повне право ліквідувати загрозу та повернути безпеку своїм громадянам, що ми й робимо”, - наголосив премʼєр-міністр.

Окрім цього Нетаньягу закликав ХАМАС негайно скласти зброю й припинити війну. “Чинна війна мусить припинитися. Аби це трапилося, ХАМАС мусить здатися, скласти зброю та звільнити усіх заручників. Якщо вони цього не зроблять, ми боротимемося до перемоги. Повної перемоги. Альтернативи цьому немає”, - зазначив Нетаньягу.

Як повідомлялося, Нью-Йорку продовжує роботу 79 сесія Генеральної Асамблеї ООН. Тема цьогорічних дебатів високого рівня - «Нікого не залишити осторонь: спільні дії в ім'я миру, сталого розвитку та людської гідності для нинішнього і майбутніх поколінь».

Фото: AA

Теги за темою
війна Ізраїль Іран
Джерело матеріала
loader
loader