Дружина подала на розлучення після 40 днів шлюбу через особисту гігієну коханого
Дружина подала на розлучення після 40 днів шлюбу через особисту гігієну коханого

Дружина подала на розлучення після 40 днів шлюбу через особисту гігієну коханого

Він мився максимум двічі на місяць.

Індійська жінка нещодавно подала на розлучення зі своїм чоловіком, з яким прожила всього 40 днів, стверджуючи, що він миється лише один або двічі на місяць.

Про це пише Oddity Central.

Неназвана жінка з міста Агра, штат Уттар-Прадеш, звернулася до місцевого центру сімейного консультування зі скаргою на те, що її чоловік не дотримується особистої гігієни, стверджуючи, що він рідко миється, носить брудний одяг і має неприємний запах з рота. Вона ледве могла стояти поруч з чоловіком, не кажучи вже про інтимні стосунки.

У результаті, після 40 днів шлюбу жінка попросила розлучення. На запитання консультаційного центру чоловік, Раджаш, зізнався, що мився лише один-два рази на місяць і очищався, окроплюючи тіло гангаджалом (святою водою з річки Ганг) раз на тиждень.

Один із консультантів сімейного центру в Агрі розповів журналістам, що молода пара почала гаряче сперечатися про гігієну чоловіка через декілька тижнів після весілля. Зрештою, дружина покинула подружнє житло і повернулася до своєї сім'ї. Незабаром після цього її сім'я подала скаргу на домагання щодо приданого до місцевого відділку поліції і попросила розлучення.

Ображена дружина розповіла, що за останні 40 днів Раджаш мився 6 разів, трохи більше, ніж зазвичай, але лише тому, що вона наполягала на цьому. Почувши про її рішення розлучитися, чоловік пообіцяв покращити свою гігієну і навіть митися щодня, але сім'я жінки сказала, що вона не бажає з ним миритися.

Як би дивно це не звучало, але це далеко не перший випадок, коли погана гігієна подружжя призводить до розлучення. Тайванський чоловік колись розлучився з дружиною через те, що вона приймала ванну лише раз на рік, а інший індійський чоловік подав на розлучення з дружиною через те, що вона приймала ванну лише раз на десять днів.

Джерело матеріала
loader
loader