Незвична капсула часу: виявлено пікап-кабріолет Chevrolet 2006 року без пробігу
Незвична капсула часу: виявлено пікап-кабріолет Chevrolet 2006 року без пробігу

Незвична капсула часу: виявлено пікап-кабріолет Chevrolet 2006 року без пробігу

Оригінальний Chevrolet SSR поєднує в собі риси пікапа, спорткара та кабріолета. Авто оснащене 400-сильним V8 та здатне розігнатися до сотні за 5,3 с.

У США знайшли ідеально збережений Chevrolet SSR 2006 року. Спортивний пікап виглядає як новий. Про автомобіль розповіли на Youtube-каналі Max Motive.

Дах Chevrolet SSR складається

Цей пікап Chevrolet SSR зберігався в гаражі й не експлуатувався. На його одометрі висвічується пробіг усього 116 миль (187 км). Кузов, салон та силовий агрегат у чудовому стані. Скоріше за все, авто купували з ціллю подальшого перепродажу.

Річ у тім, що обрали Chevrolet SSR останньої серії, оснащений 6,0-літровим V8 зі збільшеною до 400 сил потужністю. Розгін до сотні займає 5,3 с, а максимальна швидкість авто становить 203 км/год.

Салон оздоблено шкірою

До того ж, задньопривідне авто оснащене 6-ступінчастою механічною КПП (більшість SSR мали 4-ступінчастий автомат). Пікап Chevrolet оснащений опційними хром-пакетом і акустикою Bose з CD-чейнджером, а його салон оздоблено дорогою шкірою.

Важливо Ідеальний "Крузак": в Україні виявили 17-річний позашляховик Lexus в новому стані (фото)

Нагадаємо, що Chevrolet SSR – нестандартний гібрид пікапа, спорткара та кабріолета. Двомісне авто в ретростилі має складний металевий дах. Із 2003 по 2006 рік випустили трохи більше, ніж 24 тис. цих авто.

Пікап чудово зберігся

Зараз пікап Chevrolet SSR виставили на продаж. За нього планують отримати 61 000 доларів.

До речі, недавно виставили на продаж спортивний седан BMW M5 E39 у новому стані.

Також Фокус розповідав про рідкісний 18-річний суперкар Ford без пробігу.

Джерело матеріала
loader
loader