Ніколи не кладіть цей одяг в пральну машинку: який значок забороняє прання
Ніколи не кладіть цей одяг в пральну машинку: який значок забороняє прання

Ніколи не кладіть цей одяг в пральну машинку: який значок забороняє прання

Мало хто звертає увагу на бирки, коли завантажує брудні речі у пралку, однак важливо знати, який знак забороняє прання у машинці.

Прання одягу досить буденна справа і багато хто закидає усі речі у пральну машинку, хоча це може закінчитись погано, тому важливо розрізняти, який знак забороняє прання у машинці, а який дозволяє за певних умов.

На Reddit користувачі пояснили, який вигляд має делікатне прання, прання на низьких температурах та заборона прання у машинці. Перше, на що потрібно звернути увагу, який знак говорить про те, що не можна прати в машині. Це перекреслене коло із зображенням пральної машини.

Значок, на якому намальований таз із хвилями та двома лініями знизу говорить про делікатний режим прання. Якщо на бирці таз перекреслений, то такий одяг не можна прати ні в машинці, ні навіть вручну. Одразу виникає запитання, як прати річ, якщо прання заборонене? У такому випадку її можна замочувати у воді і легко протирати забрудення.

Часто виникає питання, чи можна прати в машинці, якщо написано ручне прання, наприклад, на більш низьких температурах. Однак, якщо ви хочете зберегти ваш одяг у хорошому вигляді, так ризикувати не варто.

Важливо також не тільки знати заборонені знаки, але і як по бирці зрозуміти, як прати одяг та доглядати за ним. Серед основних позначок наступні:

значки стирки
Позначки на бірках для прання / скрін з WSJ

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Как убрать грязь из-под резинки в стиральной машине инфографика
Як прибрати бруд з-під гумки у пральній машині / Інфографіка: Главред

Читайте також про безпечне прання:

Джерело матеріала
loader
loader