Pathfinder: The Dragon's Demand – нова RPG із мініатюрамними фігурками, створена ветеранами Baldur's Gate
Pathfinder: The Dragon's Demand – нова RPG із мініатюрамними фігурками, створена ветеранами Baldur's Gate

Pathfinder: The Dragon's Demand – нова RPG із мініатюрамними фігурками, створена ветеранами Baldur's Gate

Ossian Studios, невелика незалежна команда розробників RPG, анонсувала свій новий проект Pathfinder: The Dragon's Demand , який стане першою повноцінною відеоігровою адаптацією правил Pathfinder 2nd Edition.

Гра обіцяє бути справжньою знахідкою для любителів класичних CRPG із крутим настільним стилем, а кампанію зі збирання коштів на Kickstarter розробники запустили вже 24 вересня.

Pathfinder: The Dragon's Demand / фото: скриншот Youtube

Що робить гру такою особливою?

У The Dragon's Demand персонажі це не просто герої, а мініатюрні фігурки, як на справжній настільній грі, з ретельно опрацьованим, але водночас трохи іграшковим світом, який виглядає як мрія будь-якого шанувальника настілок.

Ossian Studios, описуючи свою гру, порівняла її з Baldur's Gate 3, але з правилами Pathfinder та унікальною естетикою мініатюр. І справді, The Dragon's Demand є багато спільного з останнім творінням Larian: яскравий, сміливий візуальний стиль і обіцянка крутих тактичних битв.

Але головне, що впадає у вічі це "низькорівнева, але повноцінна" кампанія, яка, як і в Baldur's Gate 3, має обмеження за рівнями, що додає челендж і робить кожне прокачування персонажа цікавішим. Гравці зможуть прокачатись лише до 8 рівня, але кампанія обіцяє розтягнутися на 30 годин.

Що чекає гравців у The Dragon's Demand ?

Можливість створювати персонажів з унікальними білдами з 7 рас, 16 класів та понад 30 передісторій. Хочете бути гобліном-алхіміком чи орком-варваром? Без проблем.

У вашому розпорядженні також понад 100 видів зброї та обладунків, які динамічно змінюються на персонажі. Ви зможете зібрати власну групу з чотирьох персонажів і навіть завести роман з одним з десятків можливих супутників. А світ гри, включаючи Дракон'я багно, ліс Вердуран і місто Белхайм, можна буде дослідити за допомогою інтерактивної карти.

Ossian Studios не новачки у світі RPG. Генеральний директор Алан Міранда працював над такими культовими проектами, як Baldur's Gate 2: Throne of Bhaal і Neverwinter Nights, а провідний дизайнер Люк Скалл відомий за модами для Neverwinter Nights, включаючи кампанії Tyrants of the Moonsea та Doom of Icewind Dale. Тож за цей проект справді варто тримати кулаки.

Читайте також: інсайдери розкрили плани на DLC та версію для Xbox Black Myth: Wukong

Раніше стало відомо, що росія готує геймерів до війни проти українців: які методи підготовки вже проводяться

Крім того, Знай.ua повідомляв, Genshin Impact об'єднався з McDonald's: як отримати примогеми та ексклюзивні предмети

Джерело матеріала
loader
loader