Синоптик попередила про різке похолодання у деяких областях
Синоптик попередила про різке похолодання у деяких областях

Синоптик попередила про різке похолодання у деяких областях

Уже в неділю, 29 вересня, на заході України очікується різке похолодання. На решті території затримається комфортна погода, заявила у своїй соцмережі синоптик Наталка Діденко.

- У суботу та неділю, погода у західних областях України зміниться. Завтра, у суботу, ще такі поступові зміни, тобто, порівняно невелике зниження температури повітря. Підійдуть дощі разом з атмосферним фронтом. А ось у неділю, дорогі мешканці західних областей, одягайтеся дуже тепло, не забувайте парасолі, можливо навіть гумовики, - зазначила синоптик.

Вона додала, що у західних областях України у 29 вересня температура вдень буде не вище 10-14 градусів і плюс дощі, і місцями навіть сильні дощі. Синоптик додала, що це буде «не дуже комфортна та приємна погода».

- На решті території України ще така комфортна погода затримається. Хіба що ці західні дощі дійдуть до Вінниччини, до Житомирської області. А так загалом +22...+26 градусів. А на сході України навіть і до +27...+28, - додала вона.

  • 16 вересня у Києві метеорологи зафіксували черговий температурний рекорд вересня. Цієї ночі у столиці мінімальна температура повітря виявилася найвищою для цього дня, вона не опустилася нижче за +17,5°С. Попереднє рекордне значення 1955 року перевищено на 0,9°С. 
  • 23 вересня синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха заявила, що наразі в Україні все ще триває метеорологічне літо, воно затримується через аномально високі температури. Осінь настане, коли середньодобова температура кілька днів поспіль знизиться до 15 градусів. 
Теги за темою
прогноз погоди
Джерело матеріала
loader
loader