У Первомайську молодик погрожував кинути гранату у громадському місці
У Первомайську молодик погрожував кинути гранату у громадському місці

У Первомайську молодик погрожував кинути гранату у громадському місці

У Первомайську молодик погрожував кинути гранату у громадському місці - Фото 1

Біля одного із супермаркетів районного центру нетверезий чоловік, тримаючи в руці гранату, висмикнув чеку та погрожував її підірвати. Нині зловмиснику слідчі повідомили про підозру. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід. За скоєне зловмиснику загрожує до семи років ув’язнення.

Повідомлення про те, що у одному з мікрорайонів Первомайська на парковці біля магазину невідомий тримає в руці предмет, схожий на гранату та погрожує її застосувати, надійшло до районного відділення поліції ввечері 26 вересня від місцевих мешканців.

На місце події негайно прибули керівництво та особовий склад Первомайського райвідділу поліції. Поліцейські евакуювали відвідувачів супермаркету і жителів навколишніх будинків та оточили територію, де знаходився фігурант.

За допомоги фахівців управління кримінального аналізу обласного главку поліції, правоохоронці встановили родичів зловмисника та доставили його брата до місця події, де разом провели перемовини. Після чого правопорушник передав вибухівку одному із поліцейських.

З місця події вибухотехніки обласного главку поліції вилучили вибухонебезпечний предмет для подальшого знищення.

Зловмисника поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігуранту слідчі оголосили про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство», а також за ч. 1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». За скоєне затриманому загрожує до семи років позбавлення волі.

Нині вирішується питання щодо обрання запобіжного заходупідозрюваному.

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Tweet
Джерело матеріала
loader
loader