Погрози бійцю ЗСУ: Нацбанк почав перевірку свого менеджера, — ЗМІ
Погрози бійцю ЗСУ: Нацбанк почав перевірку свого менеджера, — ЗМІ

Погрози бійцю ЗСУ: Нацбанк почав перевірку свого менеджера, — ЗМІ

За словами журналістів, за результатами перевірки правління Нацбанку розгляне встановлені факти та ухвалить "рішення".

Національний банк запустив свою службову перевірку їхнього керівника Управління по роботі з проблемними активами Павла Поляруша, який міг погрожувати білоруському добровольцю Андрію Трацевському. Про це повідомляє "Громадське" з посиланням на свої джерела в НБУ.

У матеріалі йдеться, що після того, як установа отримала інформацію про конфлікт, вона звернулася до правоохоронних органів для того, щоб отримати достовірні дані про його обставини.

Важливо На Кіровоградщині військовий інструктор побив мобілізованого автоматом на полігоні (фото)

За результатами власної перевірки правління Нацбанку розгляне встановлені факти та ухвалить "відповідні рішення".

Поляруш погрожував бійцю ЗСУ: що відомо

Раніше повідомляли, щоПоляруш нібито погрожував військовослужбовцю ЗСУ прострелити ногу. На відео, опублікованому в соцмережах, видно, що Павло Поляруш стоїть із мобільним телефоном у руках і щось фотографує або знімає на камеру. Водночас військовий за кадром стверджує, що Поляруш погрожував прострелити йому ноги. Військовослужбовець додав, що банкір ледь не збив його. Він переконаний, що Поляруш був у нетверезому стані, а від проходження тесту на вміст алкоголю відмовився. Сам Поляруш на відео заперечує все.

Поляруш погрожував бійцю ЗСУ

Також нагадаємо, що в Ніжині правоохоронець збив військовослужбовця на смерть. За даними слідства, водій був тверезим, однак це не допомогло уникнути пригоди. На проїжджу частину раптово вибіг чоловік і отримані травми виявилися несумісними з життям.

Теги за темою
Україна поліція Скандал
Джерело матеріала
loader