В Києві презентували книгу про «вартових неба»
В Києві презентували книгу про «вартових неба»

В Києві презентували книгу про «вартових неба»

В рамках фестивалю «Книжкова країна» відбулась презентація книги «На межі можливостей. Як вартові неба наближали перемогу».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як зазначила офіцер управління Комунікацій Командування Повітряних сил України та автор книги Анастасія Олехнович, ідея розповісти про тих, хто захищає український повітряний простір від російських ракет, лежала на поверхні, адже від їх професіоналізму і самовідданості залежать життя тисяч українців.

«Ця книжка про героїв Повітряних сил та армійської авіації, льотчиків, зенітників, вертолітників. Ідея лежала на поверхні, про цих людей повинні знати, про них повинні читати. Це саме ті люди, з яких ми всі повинні брати приклад», - зазначила Олехнович.

В Києві презентували книгу про «вартових неба» - Фото 1 В Києві презентували книгу про «вартових неба» Фото: Юлія Овсяннікова, Укрінформ

За її словами, книга охоплює період від початку повномасштабного вторгнення та розповідає близько 40 історій.

«Це люди різного віку, різних посад, але серед них багато Героїв України», - відзначила авторка книги.

Вона також зауважила, що впорядкування книжки тривало кілька місяців, однак писались всі історії з першого дня повномасштабного вторгнення.

Книга вже є у вільному продажі в мережах магазинів «Книгарня Є», «Yakaboo» та інших онлайн книгарнях.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві на ВДНГ відкрився другий літературний фестиваль “Книжкова країна”, де на відвідувачів очікують зустрічі з авторами, презентації та майстер-класи.

Джерело матеріала
loader