Владислав Семерич продовжить баскетбольну кар'єру в США
Владислав Семерич продовжить баскетбольну кар'єру в США

Владислав Семерич продовжить баскетбольну кар'єру в США

Український баскетбольний форвард Владислав Семерич переїхав з Європи у США і продовжить грати в баскетбол за клуб Indian Hills Community College Warriors зі штату Айова.

Як повідомляє ФБУ, у новій команді українець виступатиме під №15, передає Укрінформ.

Минулого сезону 20-річний Владислав грав за Монако U21 і став віцечемпіоном турніру дублерів у Франції. У 35-ти матчах у середньому за 16,3 хвилини на майданчику Семерич здобуввав 6,2 очка, робив 4,3 підбирання та по 0,5 асиста і перехоплення.

Вихованець «Черкаських Мавп» також провів сезон у четвертому дивізіоні чемпіонату Іспанії.

Нинішнього літа форварда викликали до складу молодіжної збірної України, але він не зміг допомогти команді на Євробаскеті U20 через необхідність проведення хірургічної операції.

Раніше форвард виступав за українські команди на чемпіонаті Європи U18 (Дивізіон В) та в Європейській юнацькій баскетбольній лізі (ЄЮБЛ). Зі збірними України з баскетболу 3х3 він був другим на чемпіонаті Європи до 17-ти років, а також п'ятим і четвертим на двох поспіль світових першостях U18.

Як повідомлялося, першим українцем, який нинішнього міжсезоння офіційно переїхав грати в баскетбол з Європи до США, став форвард Лука Лохманчук. Він виступатиме за клуб Patrick School штату Нью-Джерсі.

Фото: fbu.ua.

Теги за темою
Україна США Спорт Баскетбол
Джерело матеріала