На фронті загинув актор Артем Колбасинський
На фронті загинув актор Артем Колбасинський

На фронті загинув актор Артем Колбасинський

На фронті загинув колишній артист балету Клайпедського державного музичного театру Литви Артем Колбасинський. Актор повернувся на батьківщину та поповнив лави ЗСУ на початку повномасштабної війни. Як повідомила прес-служба театру у соцмережах, Артем загинув під час чергового бойового завдання.

– На жаль, не всі повертаються з війни. Сьогодні ми отримали болісну звістку, що в Україні, на полі бою, загинув колишній артист балету Клайпедського державного музичного театру Артем Колбасинський, – йдеться у повідомленні.

Друзі та колеги Колбасинського розповіли, що після повномасштабного вторгнення РФ в Україну актор не міг залишатися за межами батьківщини і зазначав, що якщо продовжить жити в Литві, він втратить гідність і людяність. Піти на фронт актор вважав своїм обов'язком перед батьківщиною та близькими.

Артем Колбасинський у 2019 році розпочав навчання у професійній школі танців, був випускником Академії танцю Сержа Лифаря. Артист працював у балетній колективі, а потім переїхав до Литви, де його прийняли до трупи музичного театру.

Фото: Facebook/Tadas Gutauskas

Джерело матеріала
loader