Дуже по-осінньому: неймовірний гарбузовий суп - правильний рецепт
Дуже по-осінньому: неймовірний гарбузовий суп - правильний рецепт

Дуже по-осінньому: неймовірний гарбузовий суп - правильний рецепт

Суп, який урізноманітнить ваше меню.
Час приготування Час приготування: 15 хв
Час на підготовку Час на підготовку: 60 хв
Порції Порції 8 порції
Кухня Кухня Інтернаціональна

Пропонуємо вам рецепт смачного і ситного супу з гарбуза на бульйоні, який стане справжньою знахідкою. Дуже корисний і яскравий суп підніме настрій у похмурі осінні дні.

Гарбузовий суп - рецепт

Інгредієнти:

Гарбуз, моркву, цибулю та перець почистіть і наріжте.

У часнику відріжте верхівку. Овочі змастіть олією, посипте спеціями за смаком і запікайте до м'якості гарбуза та моркви (приблизно годину).

Відправте овочі в каструлю, часник очистіть. Влийте вершки та бульйон, перебийте все блендером.

Перші страви
Перші страви / інфографіка: Главред

Додайте сіль за смаком, поставте каструлю на вогонь, доведіть суп до кипіння і готово.

Для подачі можна використовувати сметану або вершки, часникові сухарі, підсмажений бекон, також можна посипати суп насінням гарбуза або соняшнику.

Приємного апетиту!!!

Дивіться відео, як приготувати гарбузовий суп:

Хто така valya__saenko?

valya__saenko - шеф-кухар, популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує цікаві рецепти вишуканих страв. На valya__saenko підписані понад 60 тисяч користувачів соцмережі Instagram.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader