Підготовка до зими: що потрібно знати про опалення
Підготовка до зими: що потрібно знати про опалення

Підготовка до зими: що потрібно знати про опалення

Мер Києва Віталій Кличко оголосив, що опалювальний сезон у столиці розпочнеться за планом, починаючи з 15 жовтня. Це рішення прийнято з урахуванням температурних умов, адже всім відомо, що комфортна температура в наших оселях є дуже важливою, особливо коли на вулиці холодно.

Для тих, хто використовує електричні системи опалення та споживає до 2000 кіловат-годин, передбачено спеціальний пільговий тариф. Цей тариф становить лише 2,64 гривні за кіловат-годину, що значно вигідніше. А для всіх інших, хто не підпадає під цю категорію, вартість електрики складе 4,32 гривні за кіловат-годину.

Тарифи на тепло. Фото: скрін youtube

Багато жителів Києва цікавляться, коли саме почнеться опалювальний сезон у їхньому місті. Влада запевняє, що опалення буде включено вчасно, зважаючи на погодні умови. Якщо температура повітря впаде нижче 15 градусів за Цельсієм, теплопостачання почне працювати, щоб забезпечити комфорт усіх мешканців.

Тепловідбивний екран, фото з вільних джерел

Як зазначив мер Кличко в ефірі каналу КИЇВ24, відповідні служби постійно слідкуватимуть за погодою. Хоча основний графік вже встановлений, готові реагувати на зміни.

Віталій Кличко / фото: Facebook

Раніше ми повідомляли, кому можуть не призначити житлову субсидію на наступний період?

Секрети вчасної передачі показників- детальніше на Знай.ua.

Теги за темою
Віталій Кличко
Джерело матеріала
loader