"Тоттенгем" у більшості розбив "Манчестер Юнайтед" у центральному матчі 6-го туру АПЛ
"Тоттенгем" у більшості розбив "Манчестер Юнайтед" у центральному матчі 6-го туру АПЛ

"Тоттенгем" у більшості розбив "Манчестер Юнайтед" у центральному матчі 6-го туру АПЛ

"Шпори" забили у ворота "червоних дияволів" три м'ячі без відповіді.

"Тоттенгем" розгромив "Манчестер Юнайтед" у центральному матчі 6-го туру англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) сезону-2024/25. Поєдинок на стадіоні "Олд Траффорд" у Манчестері завершився з рахунком 0:3.

Уже на третій хвилині зустрічі "шпори" повели в рахунку – Бреннан Джонсон на дальній стійці вразив порожній кут воріт після прострілу від Мікі ван де Вена.

Перед перервою "манкуніанці" залишилися в меншості – Бруну Фернандеш на 42-й хвилині заробив пряму червону картку та вилучення за фол проти Джеймса Меддісона.

У другому таймі підопічні Ангелоса Постекоглу використали чисельну перевагу та ще двічі забили у ворота "червоних дияволів". На 47-й хвилині після рикошету відзначився Деян Кулусевскі.

А на 77-й хвилині остаточний рахунок гри встановив Домінік Соланке, в падінні переправивши м'яч у ворота після подачі з кутового та скидання головою, яке виконав Папе Матар Сарр.

Огляд матчу "Манчестер Юнайтед" – "Тоттенгем"

Буде додано незабаром.

Після цієї перемоги "Тоттенгем" з 10 очками піднявся на восьме місце в АПЛ. "Манчестер Юнайтед" посідає 12-ту позицію, маючи у своєму активі 7 балів.

У наступному турі англійського чемпіонату "шпори" 6 жовтня на виїзді зустрінуться з "Брайтоном", а підопічні Еріка тен Гага того ж дня в гостях позмагаються з "Астон Віллою".

"Евертон" з Миколенком оформив камбек і здобув першу перемогу в сезоні АПЛ (відео)

"Арсенал" у матчі-трилері вирвав перемогу над "Лестером" і зрівнявся з лідером АПЛ (відео)

Історичний покер Палмера дозволив "Челсі" з Мудриком перемогти в результативному матчі АПЛ (відео)

Джерело матеріала
loader
loader