Brabus додав брутальності преміальному Rolls-Royce Ghost
Brabus додав брутальності преміальному Rolls-Royce Ghost

Brabus додав брутальності преміальному Rolls-Royce Ghost

Відоме німецьке ательє Brabus, яке спеціалізується на моторному та кузовному тюнінгу автомобілів марки Mercedes-Benz, представило новий проект. На цей раз фахівці доопрацювали лімузин Rolls-Royce Ghost.

Проект отримав назву Brabus 700 і виглядає приголомшливо. Ghost доповнили карбоновими елементами в передній і задній частині кузова, і встановили 22-дюймові колеса, взуті в 265/35 шини спереду і 305/30 ззаду. Автомобілю занизили дорожній просвіт на 20 мм, що зробило його більш агресивним візуально. На кормі з’явився шильдик із назвою проекту.

Тюнери також доопрацювали салон цього Rolls-Royce. Вони оздобили його перфорованою шкірою білого кольору, яку доповнюють чорні акценти та ромбовидна прострочка. Прибрали всі логотипи з назвою марки та замінили їх на Brabus.

Під капотом Brabus 700 встановлений 6,75-літровий бітурбований двигун V12 потужністю 690 к.с. і 950 Нм крутного моменту. Це на 127 к.с. та 100 Нм більше, ніж у стандартного Rolls-Royce Ghost. Ціну на цей проект в ательє не озвучили, але схожий кілька років тому оцінили у 650 тисяч євро.

/
Brabus додав брутальності преміальному Rolls-Royce Ghost - Фото 1
Brabus додав брутальності преміальному Rolls-Royce Ghost - Фото 2
Brabus додав брутальності преміальному Rolls-Royce Ghost - Фото 3
Brabus додав брутальності преміальному Rolls-Royce Ghost - Фото 4
Джерело матеріала
loader
loader