Кидають виклик iPhone: 5 найкращих Android-смартфонів у 2024 році
Кидають виклик iPhone: 5 найкращих Android-смартфонів у 2024 році

Кидають виклик iPhone: 5 найкращих Android-смартфонів у 2024 році

На ринку Android-смартфонів представлено багато пристроїв, які відповідають потребам будь-яких користувачів

Найсміливіші експерименти все ще проводяться на ринку Android, і тут є багато привабливих телефонів. Багато з них навіть можуть виявитися досить конкурентоспроможними за ціною, тому вам не доведеться погоджуватися на ціни в 1 000 доларів, щоб придбати новий iPhone.

Про найкращі смартфони на Android у 2024 році розповів IGN.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Найкращий смартфон Android.

Смартфон має 6,8-дюймовий 1440p AMOLED-дисплей, який орієнтований на високу яскравість, надзвичайний контраст і плавний рух зі змінною частотою оновлення до 120 Гц. Крім того, S24 Ultra підтримує S Pen для точного введення.

Усередині найкращий процесор Snapdragon 8 Gen 3, який готовий працювати з найновішими програмами та іграми найвищого рівня з максимальними налаштуваннями, а також гарантувати безперебійну роботу телефону протягом багатьох років. Крім того, Samsung надає 6 років оновлень операційної системи відповідно до обіцянок Google щодо останніх телефонів Pixel. Це гарантує підтримку протягом багатьох років.

Samsung також пропонує систему камер з п’ятьма об’єктивами. Основним датчиком є 200-мегапіксельний сенсор, який може знімати зображення з надзвичайною деталізацією.

Ціни на смартфон починаються від 39 490 грн.

Samsung Galaxy Z Fold 6

Найкращий складаний телефон Android.

Смартфон має тонкий 6,2-дюймовий дисплей, хоча він високий у складеному вигляді. У відкритому вигляді він має екран розміром 7,6 дюйма зі співвідношенням сторін 4:3, що дозволяє легко перемикатися зі смартфона на планшет. Кожен із двох дисплеїв використовує панелі AMOLED.

Телефон має процесор Snapdragon 8 Gen 3, який значно підвищує продуктивність порівняно з попередником.

Смартфон також має хороші камери. Тут встановлено основний сенсор на 50 мегапікселів, надширококутний датчик і зум-об’єктив із 5-кратним оптичним збільшенням і можливістю переходу до цифрового масштабування, яке досягає 30 кратного.

Ціни на смартфон починаються від 56 378 грн.

Poco X5 5G

Найкращий бюджетний телефон Android.

Завжди дивно бачити, як виробникам вдається вмістити багато функцій у свої бюджетні пристрої, і Poco не є виключенням. Коли він був представлений у 2023 році, Poco X5 5G був надзвичайно вигідним за ціною та все ще є надзвичайно привабливим.

Компанія надала X5 5G 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц роздільною здатністю 1080x2400.

Процесор Snapdragon 695G. Хоча чіп не є найшвидшим, він перевершує навіть Tensor G2, який є в Pixel 7a. Крім того, велика батарея на 5000 мАг дозволяє працювати годинами.

Однак, телефон має тьмяні камери. Але якщо вам просто потрібен пристрій із хорошим екраном і достатньою продуктивністю, щоб насолоджуватися вмістом, переглядати вебсторінки та спілкуватися з друзями та родиною, Poco X5 – це те, що вам потрібно.

Ціни на смартфон починаються від 7 314 грн.

RedMagic 9S Pro

Найкращий ігровий телефон на Android.

RedMagic 9S Pro має найпотужніший чіп Snapdragon 8 Gen 3.

Смартфон має чудовий дисплей діагоналлю 6,8 дюйма. Селфі-камеру майже не видно, оскільки вона прихована під активними пікселями. RedMagic обрала AMOLED-панель 1116x2480 з піковою яскравістю 1600 ніт і частотою оновлення 120 Гц для плавного зображення.

Хоча фотоможливості все ще є недоліком телефону, основна камера пристойна, що не є очевидним для ігрового телефону. З усім тим, RedMagic 9S Pro є хорошим варіантом для геймерів.

Ціни на смартфон починаються від 38 075 грн.

Google Pixel 8

Найкращий телефон Android середнього класу.

Google представив низку чудових оновлень в Pixel 8, включаючи новий Tensor G3, який працює швидше та значно холодніше, ніж його попередник. Компанія також зменшила розмір телефону, що зробило його більш зручним для людей, які цінують більш компактні пристрої, які легко взяти однією рукою.

Смартфон має дисплей розміром 6,2 дюйма. Пікова яскравість становить 2000 ніт, а частота оновлення 120 Гц.

Pixel 8 пропонує оновлення безпеки та операційної системи протягом 7 років. Хоча він може не мати доступу до всіх нових функцій, які Google планує випустити в майбутньому, він принаймні уникне уразливих місць безпеки, які можуть завдати шкоди старим Android-смартфонам.

Система камер є ключовою характеристикою Pixel 8. Він пропонує чудовий основний датчик, який може створювати чіткі фотографії з насиченими кольорами з якісним освітленням і впоратися з темним середовищем. Хоча ультраширокий сенсор не такий разючий, але він має надзвичайно широке поле огляду, що дозволяє захопити більшу кількість об'єктів в одному кадрі.

Ціни на смартфон починаються від 18 799 грн.

Джерело матеріала
loader