Майже класика: британська лейбористка вийшла з фракції та атакує Стармера
Майже класика: британська лейбористка вийшла з фракції та атакує Стармера

Майже класика: британська лейбористка вийшла з фракції та атакує Стармера

Джерело

Британський парламентар від лейбористів Роузі Даффілд звинуватила уряд та свого лідера, Кіра Стармера, у «негідності, кумівстві та жадібності». Після цього вона вирішила вийти з фракції.

У зверненні до Стармера пані Даффілд підкреслила його «жорстоку політику», включно з рішенням зберегти ліміт допомоги на двох дітей на попередньому рівні. Також вона звинувачує прем’єр-міністра в «лицемірстві» щодо його прийняття безкоштовних подарунків від жертводавців.

Вона також розкритикувала стиль керівництва Стармера. Навіть заявила про його «жорсткі методи управління» та додала, що премʼєр так і не показав справжнього лідерства. А найбільше пані Даффілд обурють «недбалість, кумівство та скупість, що зашкалюють». Ось таке душевне прощання.

Раптом що, жорсткі методи Стармера не мали б дивувати депутатку, яка мала б ознайомитись із його методами ще задовго до виборів. Ми не те, щоб виправдовували британського премʼєра, але він прийняв партію після рекордної поразки імені Джеремі Корбіна та все ж виграв із нею вибори. Нехай і за умов низької явки.

Одним словом, після «конфетно-букетного» періоду почались звичайні політичні будні зі звичайним чорним піаром. Хіба ж ми не зрозуміємо? У нас теж бували депутати, які раптово прозрівали лише після виборів.

Название источника
Daily Mail
Ссылка на материал
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13902273/amp/labour-mp-rose-duffield-quits-keir-starmer-benefits-policy.html
Джерело матеріала
loader