На Прикарпатті затримали ще двох паліїв авто військових
На Прикарпатті затримали ще двох паліїв авто військових

На Прикарпатті затримали ще двох паліїв авто військових

Правоохоронці затримали ще двох зловмисників, котрі підпалювали автомобілі українських військових в Івано-Франківську.

Про це повідомила Служба безпеки України, передає Укрінформ.

Затриманими є 24-річна місцева жителька та її 40-річний сусід. Встановлено, що вони шукали швидкого заробітку в інтернеті. У результаті на жінку вийшов представник Росії та запропонував їй гроші в обмін на співпрацю.

На Прикарпатті затримали ще двох паліїв авто військових - Фото 1

Головними цілями ворога були військові автомобілі, що перебували на техобслуговуванні в Івано-Франківській області після виконання бойових завдань на фронті.

Щоб не шукати та не палити машини самій, фігурантка залучила спільника. Під час виходу «на справу» той дотримувався заходів конспірації: діяв у темну пору доби, ховав обличчя й надягав захисні рукавиці.

СБУ спільно з Національною поліцією затримали обох зловмисників по гарячих слідах після підпалу камуфльованого мікроавтобуса.

Під час обшуків у затриманих вилучили мобільні телефони, які ті використовували для координації своїх злочинних дій і спілкування із замовником.

Обоє фігурантів отримали підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне пошкодження майна шляхом підпалу. На цей час вони перебувають під вартою.

Підозрюваним загрожує до десяти років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, на початку вересня в Івано-Франківській області затримали підозрюваного у підпалі волонтерського авто.

Фото: СБУ

Теги за темою
Збройні сили України
Джерело матеріала
loader
loader