Покійний Курт Кобейн уперше став дідусем - 32-річна Френсіс народила первістка
Покійний Курт Кобейн уперше став дідусем - 32-річна Френсіс народила первістка

Покійний Курт Кобейн уперше став дідусем - 32-річна Френсіс народила первістка

Френсіс Бін Кобейн показала немовля, якому зараз трохи менше двох тижнів.

Американська художниця і модель Френсіс Бін Кобейн, єдина донька музиканта Курта Кобейна, вперше стала мамою. Про це 32-річна спадкоємиця повідомила у своєму блозі в Instagram.

Кобейн опублікувала перші знімки малюка - у неї народився син, якого вона назвала Ронін Вокер Кобейн Гоук. Хлопчик з'явився на світ ще 17 вересня.

"Ласкаво просимо у світ, найпрекрасніший син. Ми любимо тебе понад усе на світі", - підписала фото Френсіс.

Батьком Роніна став Райлі Гоук - професійний скейтбордист. Кобейн почала зустрічатися з ним 2021 року, а восени 2023 року пара офіційно одружилася. Для Френсіс Бін Кобейн це - другий шлюб. Раніше вона була одружена з музикантом Ісаєм Сільвою - з 2014 по 2016 рік.

Син Френсіс Бін Кобейн
Френсіс Бін Кобейн стала мамою - перші фото онука Курта Кобейна / колаж: Главред, фото: instagram.com/thespacewitch

Хто така Френсіс Бін Кобейн?

Френсіс Бін Кобейн - американська художниця і модель. Єдина дитина музикантів Курта Кобейна і Кортні Лав, повідомляє Вікіпедія. Хрещена донька акторки Дрю Беррімор і фронтмена гурту R.E.M. Майкла Стайпа. Виступала виконавчою продюсеркою документального фільму, який був присвячений життю Курта Кобейна - "Курт Кобейн: Чортів монтаж" (2015).

Голлівуд - останні новини:

Раніше зірка "Титаніка", британська акторка Кейт Вінслет, вперше за майже три роки повномасштабної війни публічно висловилася про Україну і своє ставлення до протистояння нашої країни окупанту.

Також стала відома причина загадкової смерті зірки серіалу "Альф" - актора Бенджі Грегорі. Тіло "Брайана Таннера", наймолодшого члена кінородини, було виявлено на парковці ще в червні.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader