Стало відомо, скільки жителів ТОТ мобілізувала РФ з початку року
Стало відомо, скільки жителів ТОТ мобілізувала РФ з початку року

Стало відомо, скільки жителів ТОТ мобілізувала РФ з початку року


На тимчасово окупованих територіях України російські загарбники активно проводять мобілізацію місцевого населення.

Від початку поточного року близько семи тисяч осіб з тимчасово окупованих росіянами територій вже підписали контракт з міноборони РФ. Про це у неідлю, 29 вересня, повідомляє Центр національного спротиву ().

“Російські загарбники намагаються підтримати активні темпи залучення місцевих жителів окупованих територій на сході та півдні України в ряди своєї армії”, – йдеться у повідомлені. 

Більш того, ворожі війська та окупаційні “адміністрації” мають намір збільшувати показники щодо мобілізації населення на захоплених територіях України.

У ЦНС звернули увагу на те, що “основною і єдиною” причиною чому люди погоджуються долучатися до російського війська є високий рівень безробіття та складне матеріальне становище на територіях, які нині окупували росіяни.

“На другому місці – агресивна дезінформаційна кампанія РФ проти України”, – додали у Центрі.

Також, росіяни намагаються “підкупом” умовити населення на окупованих українських територіях місцеве вступати до ЗС РФ, натомість обіцяючи право на отримання певних земельних ділянок.

Російські окупанти під виглядом навчання патріотизму продовжують масштабну кампанію з вербування молоді на окупованих територіях України.



Теги за темою
окупація
Джерело матеріала
loader
loader