"Це його вибір": популярний український співак висловився про втікача Винника
"Це його вибір": популярний український співак висловився про втікача Винника

"Це його вибір": популярний український співак висловився про втікача Винника

Артист не зрозумів вчинок Винника.

Український популярний співак Назарій Гук (Юлик) висловив свою думку щодо повернення Олега Винника, який втік до Німеччини ще на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Як зазначив Юлик в інтерв'ю для "Фокуса", він особисто знайомий з утікачем і дуже здивувався поведінці артиста й одразу ж почав негативно до нього ставитися.

"Щодо його вчинку: мені абсолютно незрозуміла його логіка. Він зі своїм фан-клубом міг би зробити чимало, проте цей шанс змарнував. Це його вибір, засуджувати чи ні - вирішувати вам. Я до такого рішення ставлюся негативно. Коли твоїй країні потрібна підтримка - ти, як артист, маєш її дати, а не сидіти й мовчати. Спроби виправити ситуацію прирівнюю до нуля, люди все знають, і ти перед ними маєш бути як перед дзеркалом. Чистим, прозорим і найголовніше щирим", - сказав Юлик.

Олег Винник
Олег Винник / інфографіка: Главред

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру почав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну і обірвав зв'язок із шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктоване неназваною хворобою.

Олег Винник - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Ольга Цибульська розповіла, як ставиться до повернення Олега Винникав український шоу-бізнес із піснею "Наші люди". Артистка розкритикувала втікача і висловила впевненість у тому, що він не поверне собі популярність.

А також раніше Олег Винник прокоментував звинувачення колишнього продюсера Олександра Горбенка в тому, що він утік з України у 2022 році і весь цей час нічим не допомагав рідній країні.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader