Анатолій Шкрібляк: понад 1150 кг продукції ТМ «Добродія Фудз» передано в рамках гуманітарної допомоги
Анатолій Шкрібляк: понад 1150 кг продукції ТМ «Добродія Фудз» передано в рамках гуманітарної допомоги

Анатолій Шкрібляк: понад 1150 кг продукції ТМ «Добродія Фудз» передано в рамках гуманітарної допомоги

Компанія «Добродія Фудз» передала благодійним фондам, громадським організаціям і безпосередньо військовим на передовій понад 1 150 кг продукції. Про це повідомив акціонер компанії Анатолій Шкрібляк. Так, «Добродія Фудз» регулярно долучається до благодійних ініціатив. Більше про співпрацю – далі в матеріалі.  

Підтримка БО «Українська фундація «Мрія»

Засновниками благодійного фонду «Українська фундація «Мрія» є знаний публічний діяч і ветеран Юрій Гудименко та військовослужбовиця, волонтерка, парамедикиня й командирка добровольчого медично-евакуаційного підрозділу «Янголи Тайри» Юлія Паєвська (Тайра). Благодійний фонд опікується:


  • військовослужбовцями;
  • родинами загиблих і полонених захисників;
  • ветеранами з 2022 року.


«Добродія Фудз» передала на потреби фонду близько 2 000 порцій вівсяних каш ТМ «Добродія», граноли San Grano й снеків YUMMOJI.

Кооперація з БФ «Патріоти Сновщини»

Ця ініціатива націлена на надання захисникам Чернігівщини продуктів швидкого приготування. У межах соціального проєкту «Добро в дії» компанія «Добродія Фудз» передала 500 порцій снеків YUMMOJI благодійному фонду.

Співпраця з ГО «Розквітай»

Також «Добродія Фудз» передала 8 000 порцій вівсяних пластівців на запит громадської організації «Розквітай». Завдяки цьому волонтери виготовили енергетичні батончики для потреб ЗСУ.

Допомога військовим спільно з БФ «Мурашки»

«Добродія Фудз» співпрацює і з благодійним фондом «Мурашки». Як повідомив Шкрібляк Анатолій Васильович, компанія передала 12 800 порцій вівсяних пластівців, які будуть спрямовані на виготовлення каш-сніданків, сухих супів та іншої продукції для військових у зонах бойових дій. Співпраця з фондом триває вже майже два роки. Загалом компанія передала близько 44 000 порцій продукції для БФ.

Изображение выглядит как текст, рукописный текст, Упаковка и маркировка, коробка

Автоматически созданное описание

Гуманітарна допомога членам Української Спілки Целіакії

У співпраці з Українською Спілкою Целіакії та Canada-Ukraine Foundation понад 1 100 паковань безглютенових вівсяних пластівців WOWOATS було передано сім’ям із дітьми, які мають непереносність глютену або целіакію.


Співпраця з благодійним фондом «Північний янгол UA»

У межах соціальної ініціативи «Добро в дії» компанія «Добродія Фудз» надіслала фонду «Північний янгол UA» понад 2 000 порцій каш. Їх передадуть військовослужбовцям, які захищають нашу країну на Східному та Північному напрямках.


Висновки

Компанія «Добродія Фудз» долучається до благодійності, адже розуміє важливість соціальної відповідальності бізнесу. Анатолій Шкрібляк зауважує, що проєкт компанії «Добро в дії» триває з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.


«Ми завжди прагнемо бути поруч із тими, хто потребує нашої допомоги, особливо в ці важкі часи для України», – додає він.


Анатолій Шкрібляк наголошує, що компанія й надалі підтримуватиме захисників, благодійні фонди та громадські організації.

Джерело матеріала
loader
loader