Андрій Джеджула спростував чутки, що приєднався до лав ЗСУ
Андрій Джеджула спростував чутки, що приєднався до лав ЗСУ

Андрій Джеджула спростував чутки, що приєднався до лав ЗСУ

Телеведучий Андрій Джеджула відреагував на чутки, що він вступив до лав ЗСУ. Напередодні і шоумен опублікував у Instagram пост, розповівши, що найближчі 2 тижні перебуватиме на тренуваннях та підготовці, оскільки планує захищати українське небо.

Користувачі соцмереж вирішили, що чоловік поповнив ряди військовослужбовців, однак у коментарі виданню Фокус Джеджула спростував цю інформацію. За його словами, він приєднався до добровільного підрозділу, який займається патрулюванням неба у Києві та збиває "Шахеди".

- Я якраз на заняттях! Так я приєднався до добровільного підрозділу, я не впевнений, чи можу назви говорити якусь! І я хотів би, щоб колеги журналісти не перебільшували із заголовками! Я залишаюся працювати ведучим новин на телеканалі Київ 24 і займатися волонтерською діяльністю, благодійними концертами та аукціонами, як і раніше, але в моє життя додасться ще й додатковий функціонал посмішні бойові чергування у мобільних групах нашого підрозділу захисту неба разом із моїми новими побратимами з різних сфер громадянського життя! Зараз за наказом спрямовано обов'язкове двотижневе навчання! Якось так! – уточнив Джеджула.

Джеджулі 49 років. З 2020 року він був одним із ведучих телеканалів "ДІМ" та UATV. Згодом став ведучим телеканалу "Київ". У нього є двоє дітей: старший син від стосунків зі співачкою Сантою Дімопулос та трирічна донька від ексдружини Юлії Леус.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Андрій Джеджула (@djedjula)

Джерело матеріала
loader
loader