Додаткова платіжка за газ прийде українцям: Газмережі дали пояснення
Додаткова платіжка за газ прийде українцям: Газмережі дали пояснення

Додаткова платіжка за газ прийде українцям: Газмережі дали пояснення

Деякі споживачі газуотримають збільшені рахунки за житлово-комунальні послуги - це пов'язано з тим, що їм надійде третя платіжка за природний газ.

Про це повідомила одна із філій "Газмережі".

Фахівці Харківської філії "Газмережі" повідомляють, що жителі багатоповерхових будинків зобов'язані сплатити за технічне обслуговування загальнобудинкових газопроводів, які розташовані за межами квартир.

"Мешканці багатоквартирних будинків, у яких було проведене технічне обслуговування газопроводів спільної власності (газопроводи будинку, що знаходяться за межами квартири) отримають рахунки за виконані роботи", — зазначається у повідомленні.

Раніше перевірки газопроводів не проводилися, але тепер їх відновлено. Вартість цієї додаткової послуги буде різною для споживачів в залежності від постачальника послуг та кількості квартир у будинку.

Реквізити для оплати техобслуговування газопроводу відрізняються від тих, що використовуються для газорозподілу, тому споживачам слід бути уважними.

При оплаті у відділенні Укрпошти або банківської установи необхідно обов'язково повідомити оператора, що платіж стосується технічного обслуговування.

Якщо ви здійснюєте оплату через застосунок ПриватБанку чи Ощадбанку, потрібно перейти до розділу місцевих газорозподільних мереж і вибрати підрозділ "за технічне обслуговування ВБСГ".

Останні новини України:

В Україні повернули газові перевірки: суми у платіжках можуть перерахувати, відомі випадки.

Сценаріїв відключення світла декілька, але українців вже закликають готуватись: обов'язково треба зробити декілька кроків.

Надскладна зима: у Раді допустили тривале вимикання світла взимку і назвали причини.

Джерело матеріала
loader
loader