Неймар змінить клуб після травматичного вояжу за грошима шейхів
Неймар змінить клуб після травматичного вояжу за грошима шейхів

Неймар змінить клуб після травматичного вояжу за грошима шейхів

Бразильському клубу ветеран футболу може дістатись абсолютно безкоштовно. Контракт Неймара із саудівським Аль-Хіляль спливає вкінці цього сезону-2024/2025. Ймовірно, що клуб не буде продовжувати угоду із травматичним бразильцем, передає видання Fichajes.

Дограє кар'єру на рідній землі

Тим паче, що вояж Неймара, який поїхав за грошима до шейхів, взагалі не вдався. Восени 2023-го року бразилець травмувався у матчі кваліфікації ЧС-2026 проти Уругваю. Медичне обстеження показало, що у лівого вінгера розрив меніска коліна та ушкодження передньої хрестоподібної зв’язки.

Очікувалось, що футболіст повернеться до гри вже восени 2024-го року. Але процес повернення на поле затягнеться аж до січня наступного року.

Відзначимо! Сантос – рідний клуб Неймара, у якому він грав для липня 2013-го року. Звідти перебрався у каталонську Барселону. Має за своєю спиною 225 матчів, у яких забив 136 голів та віддав 64 асисти.

За Аль-Хіляль, до травми, Неймар встиг зіграти лише 5 поєдинків – один гол та 3 результативні передачі. У новому сезоні-2024/2025 його клуб після 5-ти турів очолює турнірну таблицю, набравши максимальні 15 балів.

Щодо Сантоса, то рідний клуб Неймара, є лідером сезону у Бразильській Серії В. У 29-ти турах "біло-чорні" здобули 53 очки.

Джерело матеріала
loader