Поліцейські Закарпаття встановлюють обставини смертельної ДТП на Хустщині
Поліцейські Закарпаття встановлюють обставини смертельної ДТП на Хустщині

Поліцейські Закарпаття встановлюють обставини смертельної ДТП на Хустщині

Поліцейські Закарпаття встановлюють обставини смертельної ДТП на Хустщині - Фото 1

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області розслідують смертельну ДТП, в якій загинув пасажир легковика. У справі тривають першочергові слідчі дії та буде призначено ряд експертних досліджень

Сьогодні, 30 вересня, уночі до поліції надійшло повідомлення про аварію у селі Вишково Хустського району. За викликом одразу виїхали слідчі ГУНП в Закарпатській області та слідчо-оперативна група Хустського районного управління поліції. На місці події поліцейські провели огляд та встановили попередні обставини аварії.

Стало відомо, що близько 00:30, рухаючись на автомобілі «Mercedes», 21-річний місцевий житель не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги, де допустив зіткнення з парканом та бетонним стовпом.

Внаслідок аварії несумісні з життям травми отримав 30-річний пасажир авто, який перебував на передньому сидінні. Крім цього, ушкодження різного ступеню важкості отримали ще троє пасажирів і сам водій. Останній перебуває у реанімації, без свідомості.

Наразі у поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. У справі буде призначено експертні дослідження, за висновками яких у подальшому слідчі встановлять усі об’єктивні обставини ДТП.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Tweet
Джерело матеріала
loader